• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BOBESH: To je fotka auta z druhý strany.,

Vtipnost není garantována :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRK_R23: to sem stihnul. ja nerozumim tomuto konkretnimu postu, kde je to pouze obraceny
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BOBESH: Musíš o pár postů níž, aby to dávalo smysl. Začíná to postem s Hitlerem na dodávce.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    PRAASHEK: to nakonec Novák šrtnul, protože do té kapitoly by toho moc nebylo
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OPERAHYPNO: holky a Mašíni
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    PRAASHEK: deu sex holky a mašiny
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: **deu sex machina
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: *deus ex machina
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Už dávno jsem slýchal, že se jako vysvětlení pro cokoliv podivného, nelogického, nevysvětlitelného atd. "The wizard did it"
    Taková výmluva ve smyslu "Deux from machina".
    Teda já to viděl už jen parodované, ale ten základ byl, že autor cosi jaksi zašmodrchá a když je to nakonec potřeba nějak vysvětlit, tak místo aby tam z kulis spustil nějakého boha s nějakým řešením, tak prostě řekne, že to udělal čaroděj a tváří se, že to jako vysvětlení stačí.

Ten vtip pak na tom staví, že pokud (jak každý ví a mnohokrát slyšel) "the wizard did it", tak prostě zakážeme vstup čarodějům, oni přece ví co udělali.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ROBIN_SNNS: medle to bude souviset s tímhle memickem, osobně mi to vtipné nepřijde, ale podle toho, jak často jsem to poslední dobou zahlédl, tak je to asi celkem populární:

Meet Crawly, The Green Wizard Gnome At The Mall
    https://youtu.be/PA1X7hzYMWw

Hledejte kanál "@crawly_posessed" na nějakém sociálmediu
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ROBIN_SNNS: long term dnd meme o tendenci kouzelníků řešit věci.... jednoduše.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ROBIN_SNNS: On za to nikdy nemohl. To je tak, když bohové hrají v kostky o osudy smrtelníků.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MAKROUSEK: Hele, vím o klobouku s nápisem WIZZARD i jeho nositeli... XD Ten toho udělal víc než dost 9_9
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ROBIN_SNNS: bude to ten první, protože ulehčuje práci a to pod tím je jenom fór
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ROBIN_SNNS: Kdybys byl wizard, tak vis, co jsi udelal a proc tam nesmis. Nejsi wizard, tak nevis.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    [YBUKO @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Nevím, které Wizards mají na mysli - programový průvodce (Wizard), Wizards of the Coast, ty z Harryho Pottera, nebo snad Istari z LotR? Nebo něco jiného?
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    PRAASHEK: Při slavnostním zahájení olympiády byl prostřih na českou výpravu a hned po ní přišel střih na tohohle týpka v kožené sukni a srdíčkama na bradavkách..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam