• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Troska realii: Od dob inzeratu od holych hlav v 90 je popularni trik dat nabytek do inzerce a neco jineho nechat na tom to co chces doopravdy prodat. Jako kriz Wehrmachtu :)

Zde je to trosku doslova :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    ATUARFIK: Aha! Děkuji :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: Asi že není jasné, jestli autor nabízí noční stoleček zdarma ("one nightstand"), nebo sexuální radovánky na jednu noc ("one-night stand"). Ovšem na nyxu má inzerát se stolečkem ještě další přesah, došlo tady tuším k nějakému hromadné šikaně trollingu někoho, kdo tak kdysi učinil.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALCATOR: já jsem to z tvého vysvětlení nepochopil, labour vlády a labour derniér neznám, tak jsem vypracoval za domácí úlohu vlastní, kde jsou mezi řádky děvky a blackjack
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PRAASHEK: Jsi pomalé, kuře Marengo!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: vpravo jsou (doufám chronologicky seřazené!) vládnoucí ksichty v británii a k nim je vlevo přiřazeno, za vlády kterých existovali Oasis a za vlády kterých neexistovali.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ILTU: Kapela Oasis se rozpadla na konci poslední Labour vlády (2009), a dává se dohromady teď, když nastoupil po 14 letech zase Labour premiér.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    PATISLAV: asi jo, X mi přišel pravděpodobnější než Írán, čipy a munice které tam byly na výběr, ale čekala jsem tam nějaké konkrétnější spojení, odkaz na nějaké prohlášení nebo tak
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    QZUZKA: můj tip byl, že by zakázala X v EU. Bylo to v kontextu toho zákazu X v Brazílii.
    GROBENIUS
    GROBENIUS --- ---
    QZUZKA: Také nevím, ale připomnělo mi to, že o Rolandu Toporovi se říkalo, že zemřel pro Francouze druhým nejpříjemnějším způsobem, na terase se sklenkou vína v ruce.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    Co má být druhá nejvtipnější věc prosím? A co je ta první?
    HWLLFFRDD:
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: bomba díky!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: RTFM!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LORD_DE_SEIS: boha jeho ten podtitulek o Kamilovi a dovolené jsem uplně přehlédl! Díky
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HNILOB:
    Rána a dým nad Litvínovem. Pyrotechnici spokojení, diváci už méně - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-dym-a-rana-nad-litvinovem-pyrotechnici-spokojeni-divaci-mene-258713
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam