• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    WOLFZOV: Kocka se tvari, ze ti chce vynadat.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ILTU: horsi
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ILTU: před 16 lety to bylo vtipnější...
    Jak je důležité míti čistou plochu | Buridanův geneticky modifikovaný osel
    https://www.bugemos.com/?q=node/95
    ILTU
    ILTU --- ---
    HOLAKAC: Aha, to jsem všechno pobrala, jen jsem doufala, že je tam ještě nějaký ftip, který nevidím, když to má tolik plusů :-)
    Každopádně díky.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ILTU: Nostromo je loď z filmu Vetřelec - pluje kosmem mnoho let, posádka v hibernaci. Vtip je v tom, že palubní PC vzbudilo posádku kvůli ikonám na ploše (haha vtip na M$), zatímco ve filmu je posádka vzbuzena kvůli neznámému signálu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Ale místo v chlastání budeme mít asi bohužel lepší :-(
    ILTU
    ILTU --- ---
    SLAMITCH: Tipovala bych počet lidí na planetě a naše hezké místo v chlastání mezi všemi?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SLAMITCH: neboj
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    QWWERTY: Jj, já jsem spíš zmatenej, jestli ty čísla náhodou něco neznamenaj.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SLAMITCH:
    Tři piva denně jsou normální, ukázal průzkum. Každý druhý Čech pak zná alkoholika - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesi-a-alkohol-alkoholismus-zavislost.A191022_100440_domaci_linv
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    GANDHI: jj tak
    Kazdopadne by sol nevylucil moznost, ze si niektori z komentariatu tiez robia prdel, pristupili na hru a “gratuluju”
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ALCATOR: ale on nic zadnym obskurnim zpusobem nevyjadruje - naopak to pise naprosto srozumitelne. Jestli si to z neceho dela srandu tak z neschopnosti lidi rozklicovat informace, potazmo z potreby udrzovat pozirtivni vztahy poplacavanim po zadech za kazdou banalitu:p
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ALCATOR: tak to je snad zaklad kazdeho dnesniho korporatu, ze uklizecka je "senior facility cleaning manager/SME"?

SKORZENY: budou, viz ten screenshot, kdy se mu tam sesel kybl gratulacnich prispevku, protoze LI na to ma template, ty lidi to ani nectou a automaticky na "new job" hodi "congrats" reakci :))
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Ten vtip si dělá legraci z toho, jak dokážou některé naprosto banální pozice lidé vyjádřit způsobem, že to zní epicky (Asi jako 40+ let starý český vtip, že někdo bude dělat "kosmetičku podlahových krytin", tedy "uklízečku s vlhkým hadrem")
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: jj vsetko pozicie za ktore ta budu adorovat na LI
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: takže nájemník, spolubydlící nebo pacient?
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    ALCATOR: na druhej strane inmate zas ine prekvapujuce vyznamy nema
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam