• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NOFNAK: Kdyz holcinu nekdo unese, casto se zachrani tim, ze predstira, ze vola treba o pizzu, ale ve skutecnosti vola na policii. Takze kdyz zada prvni vetu, tak to operator pozna a pak se pta otazky typu: "jste unesena?" "muzete mluvit?" "Libi se vam to?"
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [HOUH @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Pls, co přesně a proč zabanánoval Vávra, že už k tomu vidím asi třetí memicek??
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    NELLAS: díky, v článku je i nějaký kontext a hlavně celý obrázek. Vtip je v troj kombinaci barvy, cenovky a názvu receptu.

Zatímco Liam je vyzobrazen v bundě za £400, která má v zásadě barevnost Lidlu, tak v něm prodávají brambory za 24penny ze kterých si uděláš "Bramborovou bundu".

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAMCZA: jacket potato = pečený brambora
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    nechápu tu bramboru ani tu bundu 🤷🏼‍♂️

MATHES
    MATHES --- ---
    WOODMAKER: zapisuju polohu mleka a vody. za 1000 let jsi na rade zase ty
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SLAMITCH: rychlost muzes merit pomoci GPS tak, ze pravidelne zapisujes polohu. Takze kdyz kazduch 1000 let zapises neci polohu, ...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TOMBRIDER: možná je "dráha" drahá
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TOMBRIDER: podvědomě jsem automaticky četla "nejhorší je uražená dáma/žena/dívka"....zřejmě "dráha" je něco podobnýho
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    A nejhorší je uražená dráha.
    Od ní večeři nečekejte..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAKROUSEK: Mě nic nevysvětluj, já se na nic neptal.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SALVATOR: Ten vtip spociva v tom, ze rychlost je draha / casem. A pokud cestujes tam a pak zpatky, tak to v souradnicich bere jako rychlost treba +50 km/h a -50 km/h, tudiz prumer nula. Je to nesmysl, ale takhle to nejspis tvurce vtipu myslel
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SLAMITCH: Uražená dráha rozhodně není to samý jako průměrná rychlost.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    [SHAQ @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]

Asi si dneska sedím na vedení, pardon. To je nějaký matematický fígl / paradox, že když se vrátím na místo činu, je uražená dráha nula?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: pičo jsem si to kvůli tobě musel znovu prohlédnout a hledal jsem tam pokémona
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PHOBOS99: Jásný, mě to poslední políčko připomínalo toho taťku z Coraliny:

_

a s tím mám jiný asociace, ne klasickýho "wage slave". Díky!
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    SUCZKER: ostrorep není blbej, ví moc dobře, že evoluce tě dostane leda tak do neplacenýho prescasu v práci, co tě sere a k ničemu nevede, jen abys pak dostal peníze na jídlo, bydlení a dopravu do ty zkruveny práce, která je úplně o hovnu. S pokemonama to nemá nic společného
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PLZ, plz - jako jasně, horse shoe crab není pokémon, ale co tam na konci dělá ta osoba u počítače?

[DOCKINEZ @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam