• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATHEZ: a co s tím má co dělat ten výjev z filmu Chata v horách?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PRAASHEK: každopádně Ain't I virus je skvělá slovní hříčka, možná sem jenom zhulenej, ale přijde mi to výborně zvolenej brand pro reinkarnační aičko :D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PRAASHEK:
    nemam ucet na twitru, ale vydedukoval sem ze nekdo (jeho potomci?) napojili jeho twitter na nejakej chat a tvari se to jako AI verze Johna McAfeeho..

x.com
    https://x.com/officialmcafee/status/1882252337286459791
    John McAfee's AI incarnate – @AIntivirus
    https://www.aintivirus.ai/
    I'm back with AIntivirus. An AI version of myself.

You didn't think I would miss this cycle did you?
    ILTU
    ILTU --- ---
    GLOBETROTTER: Nebo také Dexter :-)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    GLOBETROTTER: Ten vtip začíná docela nevinně - prostě si týpek chce koupit sprchový závěs. E-shop mu ale doporučí věci k tomu, které dost jasně naznačují, že sprchové závěsy vrazi používají na zabalení mrtvol. Závěrečná věta, kdy si původní týpek říká "Je nás víc, než jsem si myslel!" odhaluje, že i samotný týpek je vrah, který se také chce zbavit mrtvoly, čímž to dostává pořádné grády.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GLOBETROTTER: Hitchcockuv film Psycho, kde vrah zabiji spoza sprchoveho zavesu. Pak se musi zbavit tela, na to jsou ty ostatni veci.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LAUNCHER: Thinkpad je oblíbený mezi nerdy co si cpou do kompu nejen úplně obskurní a menšinová distra linuxu, ale modifikují i bios a efi a thinkpad je jak hardwarově přítulný linuxu, tak umožňuje custom firmware velice snadno.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ASHLEY: díky zlato ;*
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    můžete mi někdo připomenout, o co jde? díky

GILHAD
    GILHAD --- ---
    PRAASHEK: ano, traumat, pramenících z radosti z legrace jsem mnoho neviděl :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ústav pro duševně vysmáté podle mě způsobí více traumat, pramenících z frustrace z osamocení v nepochopení, než radosti z legrace
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ILTU: mám to stejně i když jsem si přečetl vysvětlení ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nešlo ani tak o hledání vtipu jako o naprosté nepochopení, o co jde. Prostě ani ťuk.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Jestli to nebude mít něco společného s "trippy" a "papír" :)
    Ehm ehm, LSD.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    LORD_DE_SEIS: ¯\_(ツ)_/¯ ne všechno je nebo musí bejt comedy gold
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SIRIEN: předpokládám, že v tom očekávala ještě něco vtipnějšího, bohužel však marně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam