• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SKORZENY: sekundarni navrh
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SKORZENY: Cejlon, Arabský záliv, Východní oceán nebo blbej Leningrad by mohly povídat, jak je to blbý....pardón, tak nemohly
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: možná pro tebe! Já potřebuji ještě alespoň deset nevtipných montáží k vysvětlení, abych mohl něco takového prohlásit.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    z toho vsetkeho co tu piseme je jasne, ze premenovanie na Gulf of America je blbost
    ILTU
    ILTU --- ---
    A těch Hájkovejch, co pojmenovali dceru Salma...
    Zuzana Belohorcová porodila dceru Salmu Hájek - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/revue/vztahy-a-sex/zuzana-belohorcova-porodila-dceru-salmu-hajek.A100203_090838_sex_ved
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: Salma Alejkum i tobe!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A taky tu má pár cukráren...
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    celé hájemstí haiků
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: dokonce o ní napsali Salma haiku
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: ja si myslim ze Salma musi mat dost dovodov na radost

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TAPINA: Salma Hayek bude smutná
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: aha, to mě mohlo napadnout, že nikdo vlastně nepoznamenal tento poměrně důležitý fakt :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A když ho přejmenuje, tak to bude jako když britové říkají kanálu La Manche English channel a nikoho jiného to nezajímá?
    ILTU
    ILTU --- ---
    PRAASHEK: Ahá! To je, co mi unikalo - že chce Trump přejmenovat záliv!
    Děkuji za vysvětlení vtipu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: to jistě. Ale celý ten formát i jeho naplnění jsou ještě retardovanější.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: Netuším. Možná chcou ukázat, že Trumpovy nápady jsou fakt retardované.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PRAASHEK: "Latinas are sexy", neasi.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: ale i tak - jaký to má mít celkový význam? Mexický záliv se přejmenuje na Americký záliv (a proč vlastně ne USA Gulf?). Název (!) Mexický záliv je zde reprezentován Salmou Hayek - jakože dobré a hezké, název Americký záliv je reprezentován podivnou osobou s divnými prsty za mořem a horami donedávna celkem neznámou. To jako že nový název je debilní? Protože pořád se bavíme o názvu, záliv jako takový se asi z přitažlivé kundy na prapodivnou kundu nezmění. V čem to má být vtipné, nebo proč jsou ty alegorie úplně debilní a mimo? Protože autor je orangutan.
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Viď?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALCATOR: A já myslela, že vpravo je nějaký AI obrázek :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: neuspokojilo mne ani jedno vysvětlení. Předpokládám, že tvůrce sám má docela zmatek v tom, co tím chtěl říct.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY: (muj zivot byl lepsi, nez jste me donutili napsat do vyhledavace query, ktera mi zjevila existenci tohohle webu)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ILTU: deformace where?
    Marjorie Taylor Greene's Feet << wikiFeet
    https://www.wikifeet.com/Marjorie_Taylor_Greene
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam