• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    THEON: Já ten vtip vidím v tom, co je vepsáno mezi řádky. Petina asi nebude zrovna pohodářka, když dojde na průser. A podle fyzikálních zákonů padajícího hovna její ex správně tuší, že bude první na řadě, až horký exkrement proletí větrákem. A pokud Petina osedlá plamenného oře svého hněvu, expřítel správně chápe, že jako legitimní cíl číslo 2 bude v daleko větším bezpečí, pokud bude poblíž cíl číslo 1.

Dobře, tohle je divoká fabulace. Ve skutečnosti jde o docela dobrý příklad ironie. Dokonce tuplované.
    THEON
    THEON --- ---
    DRAGON: Ok jasný, ten “humor” v tom vidím ale mátlo mě těch 150 palečků tak jsem luštil vtip v té poslední zprávě, jakože jestli to nemá implikovat ještě něco mezi řádky co mi nedochází :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THEON: to je ten typ humoru, ktery pokud sam nechytnes, tak ti z nej nikdo jinej vtip nevydoluje..
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    [QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

ne, za to muze plastovy obleceni a chytrejsi pracky. Pocet lidi v sezvejkanejch bavlnenejch hadrech je uplne miniaturni.
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Njn, nemám přehled... Díky :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    PRAASHEK: Náš flašinetář byl NÁHODOU machr!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: tys zažila dobu kdy tato píseň zažívala největší slávu ve flašinetové verzi
    ILTU
    ILTU --- ---
    ARAON: Kamaráde, v době, kdy jsme tohle poslouchali, se sem videoklipy moc nedostaly. Takže sice slyšela, ale ne, neviděla. 🤪
    ILTU
    ILTU --- ---
    PRAASHEK: To těžko, já jsem stará šedivá baba po přechodu ;-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: pravděpodobně jsi doteď byla jednou z nich a právě nyní se připojuješ na světlou stranu a zde vidíme s tím spojené prozření
    ARAON
    ARAON --- ---
    ILTU: 😮

A tohle uz jsi videl?
    Never Gonna Give You Up (WITHOUT ADS)
    https://www.youtube.com/watch?v=2qBlE2-WL60&ab_channel=robro_.13
    ILTU
    ILTU --- ---
    HOLAKAC: Mě normálně Karen naprosto minula! Dík 😊
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: ale to bylo pro Lodborga, jakože se jich může zeptat