• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TOM_TOM: jde o to, že on postnul nějakej "green text", pak dělal regular věci jako šel spát a po probuzení měl jeho "green text" jenom 4 komentáře, tak se podíval na žhavé a diskutované "názory" a zjistil, že někdo postnul "green text" hodinu po něm a už má tisíc tři sta komentářů......takže podle něj není možné vyhrát na internetu.....
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    Plz…

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SLAMITCH: Tesla poslední dobou taky nemá ten nejlepší marketing a firma tím trpí.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    [SATAI @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]

Tuším, že je to humor na kauzu Brašnářství Tlustý, ale uniká mi souvislost s Teslou.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HAR4NT: Sheldon nabizel Penny penize az v druhe sezone. Treba stihl od te prvni nasporit.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: tak se na nej scenaristi dalsich dilu mohli aspon kouknout
    ILTU
    ILTU --- ---
    HAR4NT: A Sheldon rozhodně chtěl šířit svoji genialitu ❤️
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Protože to byl pilot.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: btw tohle me trochu sere, proc kurva chodili do naky spermobanky a podstupovali takovej cringe za par petek, kdyz o par dilu pozdejc vyjde najevo, ze Sheldon ma ulito asi 80k v naky ty figurce?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILTU: ano, je to přesně to, co si myslíš, že to je. Banka, ve které si účet neotevřeš..
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ILTU: Vypil vzorek moci ci spermatu u doktora. Samples = vzorky nebo takove ty kousky na ochutnavku, co rozdavaji hostesky v supermarketech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: Podle té Agáty usuzuji, že není potřeba vysvětlovat, ale kdyby přece jenom ano:

Je to generická ženská tvář naphotoshoppovaná do scény, ve které Leonardo di Caprio s posměšným úsměvem zdvihá sklenku k přípitku.

Leonardo DiCaprio Laughing - Meming Wiki
    Leonardo DiCaprio Laughing - Meming Wiki
    https://en.meming.world/wiki/Leonardo_DiCaprio_Laughing

Z čehož vyplývá význam:

Já: mám konečně našetřeno na PS5
    Moje přítelkyně: ukazuje pozitivní těhotenský test a naznačuje tak, že na PS5 mám zapomenout, protože našetřené peníze budou v následujících letech potřeba na úplně jiné výdaje
    ILTU
    ILTU --- ---
    [MASLIX @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Na první pohled jsem viděla Agátu Hanychovou a dávalo mi to smysl 🤪
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: "Matovič často využíval sociální sítě k sdílení fotografií, na kterých například ukazoval své ponožky nebo jiné osobní předměty, čímž vyvolával kontroverze a přitahoval pozornost médií."
    refresher.sk
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    No jo, ponožky. Ale věděli jste, že v roce 1989 se kromě narození Taylor Swift odehrál i masakr na Náměstí nebeského klidu (Tiananmen Square)? (wait for it)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: mohy-lu poprosit zda se někde v článku o této situaci píše, přepejstni sem onu pasáž případně i s obrázky
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: šedivá ponožka je maskotem slovenské vlády
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: a co jako?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam