• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: to jediny jsem z toho poznal
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATHES: je to antihistaminikum a taky to nechápu
    ILTU
    ILTU --- ---
    FRK_R23: A já tak doufala :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ILTU: Za mě jenom včelař. Věšet na balkón prádlo je celkem běžný :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    [BASSQUIAT @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Jde jen o toho včelaře, nebo jsou důležitý i ty černý hadry?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    FRK_R23: já ten masterpiece znám nazpaměť, ani nepoznáš trollbu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MINERWA: Očividně nevíš nic. Ten "debilní film" je masterpiece Kung-Pow. A pokud nevíš co je triforce, tak nechápu co děláš na internetu.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Vždycky, když vidím přes dvacet nových příspěvků, říkám si, jejda, jestlipak tady nějaký ID zas nevysvětluje něco, co sama nepochopila, a tak se to snaží vynahradit alespoň něčím z oboru, kterému rozumí... tak nějak podobně.
    A taky že jó.
    Ale za mě super, je to zábavný čtení už kvůli těm reakcím, který ono tajemný IDčko pobírá... tak nějak stejně jako všechno ostatní.

Ne, neřeknu koho tím myslím. Dám jí šanci, aby jednou něco pochopila správně.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    newfags cant triforce
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MINERWA: Ve filmu Kung Pow (co jsi nasla) hlavni hrdina trenuje, ze zveda takhle vypadajici trojuhelniky. A nejde mu to.
    Tohle video paroduje D&D 4 hranne kostky (ty zelene). Oni jsou nekdy tak naprd, ze nejdou jednou rukou zvednou.

Scena s jedno-prsatou vedmou je tady:
    Kung Pow: Enter the Fist (3/5) Movie CLIP - Whoa the One-Boobed (2002) HD
    https://www.youtube.com/watch?v=63IwUcBK_Rs
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    XSOFT: přesně! ;) Nenašla jsem přímo to video, našla jsem něco divnějšího, co vůbec nechápu:
    Kung Pow Painters Pyramids
    https://youtu.be/yhrFcbJplGo?si=0erX0j1a-UKv164G
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MINERWA: Kung Pow.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    FRK_R23: to znám, to je z toho debilního filmu

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
      ▲
    ▲ ▲
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR: ti chytřejší to chápou a nepotřebují si nic dokazovat
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MINERWA: Já chápu jak to myslíš a proto znova řikám, že to od tebe je jen těžko pochopitelný, protože to vypadá, jako že označuješ green text jako slangovej nebo nebo specifickej výraz, ne že se odkazuješ k jednomu a tomu samýmu specifickýmu textu. Už to chápeš? To je jenom řečnická, neodpovídej.... Nech si to na jindy
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR: nejen uvozovky ale celý prvek označen "green text", který je spojen přímo s tím obrazkem, už ti to docvaklo? To je jenom řečnická, neodpovídej.... Nech si to na jindy
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    COOLER: Tak o takový funkci uvozovek slyším prvně. A nic takovýho není ani tady. Není to přináší teď, není to doslovnej citát, není to rčení, není to název díla (jen obecný označení), není to výraz, od kterýho se chce autor distancovat, není to ironie a možná je to slang, ale zase jde o obecný označení. Není na tom nic, co by odkazovalo konkrétně.

Uvozovky – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Uvozovky

Takže když si Minerwa vytáhne z prdele zcela nový a převratný použití něčeho, co jindy tak nefunguje, tak se holt pak nejde divit, že tomu nejde porozumět.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Jee. To je vtipna diskuse. Bez ohledu, co je Minerva zac (neznam ji). Tak uvozovkama definovala ten konkretni "green text", ktery pak nekdo nasdilel. O tom, ze je to repost toho konkretniho textu, vypovidaji ty uvozovky. Clovek aby tady vysvetloval i vysvetlujici texty kua.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR: nebo ty čteš jako debil, fakt se chceš o tom hádat? já teda ne, přeju hezký večer
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam