• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Co mi uniklo za aféru s tím group chatem?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    aha, dik
    ROMI
    ROMI --- ---
    ROMI: Jeste dodam asi, ze trener Trince a byl to predesly zapas v Praze a dnes se hral paty zapas znova v Praze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    PRAASHEK: A od té doby každé dva dny. S Ryanem Airem si už tykáme. Je to neuvěřitelný příběh nového přátelství. Už jsem ztratil větší hromadu zavazadel než v Auschwizu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: Dva dny - měl koupenou zpáteční.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    REFALLENONE: tak ze zájmu - jak dlouho než si s nima letěl znovu?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: tak ještě jednou, o toho týpka úplně nejde....vysvětloval jsi to zbytečně a jestli nechápeš, proč mluvím o cool společnosti, přečti si Koudyho příspěvek ještě jednou
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: vypadalo to, že vysvětluješ proč týpek nemá okno
    Fakt strašně cool společnost..., budou takhle cool někdy i doktoři? Cool je akorát moje bába....
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GLOBETROTTER: omlouvam se, ze me ledabyle vyjadreni bylo pricinou tveho selhani, mozna uz se to nestane!:-)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Jen pro doplnění, Ryanair mají celkem neotřelou komunikační strategii na sociálních sítích. Jinými slovy, dělají si z nespokojených zákazníků prdel. Sázejí na to, že i přes uražený ego o nákupu letenek rozhoduje u většiny lidí peněženka. Takže namísto planých omluv za ty prasárny co dělají, prostě do té bolístky vrazí vidličku. Svou slabinu - legendárně špatnej servis - převracejí v humor. A navíc, jak vidno, ten jejich ostrej trolling zabírá a virálně se šíří. Sám jsem to před pár lety zakusil, když jsem jim oznámil, že to byl můj "last flight with Ryanair ever" a dostal jsem odpověď: "Okay, see you on your next one."

Ryanair’s Social Media Marketing Strategy: Bold Humour, Engagement, and Virality - Fly High Media™
    https://www.flyhighmedia.co.uk/blog/ryanairs-social-media-marketing/
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: jde o tu společnost, reaguje na ten obrázek týpka bez okýnka se slovy:"Let do Turecka?"...snaží se tak vypadat cool, je známá svýma několika kontroverzema, který se týkaj hlavně její politiky ohledně poplatků, komfortu a chování k zákazníkům.....
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GLOBETROTTER: a kde je teda v 'Turkey flight?' narazka na okenko?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAKROUSEK: leti;) aha ja hledal souvislost s tim okynkem a on je to jen arogantni fakof, jsou to borci vo tom zadna.
    Dik:)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HAR4NT: Jako ze je plesatej a jede do Turecka na transplantaci vlasu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ:
    u deviti krizu uhasime zizu
    a jedeme dal

9 krizu - takovej driv slavnej motorest kousek od brna
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    QWWERTY: Dánsko na návštěvě v USA:

Jáchyme, hoď ho do stroje! - Vejce
    https://www.youtube.com/watch?v=FxMDImb9xec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam