• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CEAR: ne
    CEAR
    CEAR --- ---
    IOM_NUKSO: Viděl jsi Foresta Gumpa?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    UNTOY: takze ten zacatek by mel spis byt "What does asian lady with one leg calls herself?" :-D
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    HARVIE: nektere asijske jazyky moc nerozlisuji mezi "R" a "L", takze kdyz se to vyslovi jako Ilene, tak to zni stejne jako "I lean".
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    TRAGED: Máš recht, "verze" není správný termín. Nicméně jinak je to platné. Pingu remake obsahuje spoilery, ten bych taky zařadil až druhej :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: to je zbytečný, já jsem to kdysi viděl a stejně si to nepamatuju. natož abych věděl, jakéžes plemeno psí to hrálo tam
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFALLENONE: Žádnej remake nemá, pominuli Pingu verzi ,:-) Novy film je pokud se nepletu dějově prequel.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    SKORZENY: Tak si pusť verzi z 1982, jinak se ti to vymstí potřetí
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    STARE_CASY: lol toto je uz druhy raz co sa mi vypomstilo The Thing
    mal by som pozriet
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    SKORZENY: to není jen tak nějaká šelma.

The Thing, 1982
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    [QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Pls
    Asi by som mal vediet, preco je prvom policku selma
    Ale neviem
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ROTAMERK: je to skládání (stupňování? zvukomalebnost?) slov. tedy led (Ice) - Icicle rampouch. Pop (zvuk) - popsickle (nanuk). No a pokud budeš pokračovat, tak z testu ti vznikne "testickle" = varle
    ROTAMERK
    ROTAMERK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VON_GILOTINE: ajo to doznání jsem vlastně zachytil (jenom u podobných zpráv většinou vynechám tu část, kterého konkrétního vymaštěného rappera se to týká, což je stejně jedno, protože vidím že keneyho ksicht prostě nepoznám od ostatních standardních černochů), navíc na mobilu jsem ani nerozpoznal hawk tuah scénu. :) Díky.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    VON_GILOTINE: hned je o nieco sympatickejsi, bez ironie
    A Turek nic? Na žních sa nič take nestalo?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kanye west se predevcirem priznal ze v mladi kouril pero svemu mladsimu bratranci.
    Je to odkaz na hawk tuah girl, coz byla reference na plivnuti na pero pred preblafem
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: Káně West ako Hawk Tuah Girl? Nepoznam kontext

Ja som sem prisiel z otazkou, preco je tolko memeciek o Turkovi a homosexualite. Rad by som len vysvetlenie, necakam ze sa po vysvetleni stanu vtipnymi, zaruku si uplatnovat nebudem

Alebo maju Kane a Turek spolocnu temu?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    symvás, mně připadají všichni černoši a bělošky stejné, takže tomu nerosumím, mohl by někdo dobrotu či jinou vlastnost svou využít jako hnací sílu k veřejné vysvětlivce tohoto visuálního díla?

[MCZ @ Nové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]

HNILOB
    HNILOB --- ---
    SKORZENY: tam žádný vtip není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam