• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    ILTU
    ILTU --- ---
    00KUBAT: Pokud máš problém vysvětlovat vtipy, proč jsi v auditku, kde se vysvětlují vtipy? 🤪
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    00KUBAT: tak tam vyjeli treba i jine zpravy o dronech. O te pavucine jsem take cetla, ale nejak se v tom nezminovali o kamionech. Wtf nevim, proste jsem chtela vedet, k cemu presne jsou ty vtipy.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Sorry za nejspis debilni dotaz, ale co se stalo s tim nakladakem a drony s ukrajinou a ruskem? Nejak ty zpravy nemohu dohledat
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    ROTAMERK: Loss
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROBIN_SNNS: To si pletes dernej stitek s dernou paskou ;-]
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    TRAGED: no on rozdíl mezi děrným štítkem a blue-ray je hlavně velikost díry (mm vs. nm).
    ILTU
    ILTU --- ---
    WOODMAKER: On není celý program na jednom štítku. :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WOODMAKER: Takhle to nefunguje. A pořád snáz než pásku.

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    TRAGED: nevim, jak muses vystrihnout kus dernyho stitku.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No nevím, být tam děrné štítky, tak OK, ale magtape? Takovek paradox mě u Daneilsofta překvapuje.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LOOKASH: uděluji ti cenu poznavače tohoto týdne, myslím, že všichni zde přítomní budou souhlasit
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Jo, máte pravdu, moje interpretace byla zbytečně přestřelená. Ctrl+C/X, Ctrl+V to mělo být.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha, tak se ptát nebudu, LOOKASH to rozlouskl
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hele já se na to danielsofta zeptám, ale slibte mi, že mu neřeknete o téhle diskusi
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ALCATOR: Teď nevím, buď si přehled že paní stojí před mainframe počítačem, nebo autor nenašel jinej zdroj s paskovym magnetakem.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VON_GILOTINE: youtube shorts?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    REFALLENONE: von mysli ty producenty influencery co delaj hrozne intenziv videa na pul minuty minutu
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    KOZINA: vyvojarky... jedna udela fyzicky "Ctrl+X" & "Ctrl+V"...
    (ano... v dnesni dobe spousta vyvojaru jede CtrlC+CtrlV)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam