• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    FLAD
    FLAD --- ---
    GILHAD, UNTOY: Můžete to nějak rozvést? To zni něco jako, že když vtip chápete, tak vaše vysvětlení je určitě jasný. Ale já vtip nechápu, takže vaše vysvětlení mi nijak nepomáhá.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    UNTOY: Jo, loss, je zmíněn i v textu. ( jeho vtipnost však není garantována!!! )
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    FLAD: loss
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    O…k… Děkuji.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    RANDOM_NIGHT: podle mě vtip na úrovni toho, že rýmu můžeš 7 dní léčit, nebo nic nedělat a za týden přejde sama 🙂
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Vtip paroduje obvyklé chlubení se ve stylu "To, co ty vyděláš za měsíc, já vydělám za den", tedy že mluvčí má násobně vyšší příjem, než druhá strana.

Tady je to posunuto do absurdní roviny, kdy místo "za den" je "za čtyři týdny", neboli časový úsek srovnatelné délky. Mluvčí má tudíž jen o trochu vyšší příjem než druhá strana a není se čím chlubit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Tento vtip si hraje s trošku nepřesnou aproximací, že měsíc = 4 týdny. Metavtip ve vtipu je, že měsíc má o trošku víc jak čtyři týdny, takže to není jako "co tobě trvá týden, mně trvá sedm dní" (tedy vypadá to, že jsem lepší, ale je to to samé).
    ROMI
    ROMI --- ---
    ILTU: jelikoz chodim jen sem, tak ne vsichni ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HAR4NT: jo jasně, tahle dominatní pixar lampa, co zadupe ego do země :D
    mě anime nebaví, neviděla jsem
    ILTU
    ILTU --- ---
    ROMI: protože jich bylo plno a nebylo potřeba zmiňovat konkrétní, všichni věděli :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MINERWA: imho ta lampicka v logu zabusi to I do zeme, takze je to nakej pleasure room, kde ho ta holka vojede
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VON_GILOTINE: komedie Anchorman, kde jedna z postav náhodně prohlásí „I love lamp“ (protože se dívá po místnosti a řekne první věc, co vidí – lampu)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    VON_GILOTINE:
    Pixar lamp intro from pixar movies HD 720p
    https://www.youtube.com/watch?v=PGKmexNTHNE
    ROMI
    ROMI --- ---
    ILTU: nevidim, ze by se ptala na nejaky vtip
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    00KUBAT: ked IOM_NUKSO pise ze "O te pavucine jsem take cetla“ tak to znamena “predtym nez sem napisala”
    Dostala tu sice linky ale nemozes vediet ci to citala
    Mne by sa nechcelo, v tomto klubiku cakam white glove servis :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ILTU: Nevím, kdes přišla na to, že mám problém vysvětlovat vtipy.
    Já se jen divil tomu tvrzení "Nejak ty zpravy nemohu dohledat", jelikož to teď proběhlo všude a na dohledání informací nepotřebuješ žádné speciální google-fu. Kontext jsem, jak si možná všimla, poskytl i s návodem, jak googlit.
    Následně jsem reagoval na tvrzení "O te pavucine jsem take cetla, ale nejak se v tom nezminovali o kamionech" a postnul jsem tu část toho "čteného" článku, kde se o kamionech mluví.
    Pokud s tím má kdokoli problém, tak mi prosím klidně vysvětlete v čem, protože se teď pro změnu neorientuju já...
    ILTU
    ILTU --- ---
    00KUBAT: Pokud máš problém vysvětlovat vtipy, proč jsi v auditku, kde se vysvětlují vtipy? 🤪
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    IOM_NUKSO: Důležité je zmínit, že tyto malé drony mají samozřejmě také velmi omezený dolet. Nevzlétaly proto přímo z ukrajinského území, byly ukryty v dřevěných přepravních boxech umístěných na nákladních automobilech. Tyto kamiony pak agenti ukrajinské tajné služby rozmístili nedaleko cílových letišť
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    00KUBAT: tak tam vyjeli treba i jine zpravy o dronech. O te pavucine jsem take cetla, ale nejak se v tom nezminovali o kamionech. Wtf nevim, proste jsem chtela vedet, k cemu presne jsou ty vtipy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam