• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: To jsem právě zaznamenala :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: no jo, uniklo ti, že mladý Harrison Ford a Chewbacca se díky/kvůli chybě starkrekovského transportéru dostali do spodního patra Star Treku a jsou za to rádi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GREATDRAKE: No, jestli Scotty použil transpondér místo transportéru, tak se to celé vysvětluje!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NELLAS: žádná zpráva ti neunikla, prostě jen práva na star trek nevlastní Disney, a Star Wars filmy jsou až na vzácné výjimky poslední dobou sračka, takže jsou Han Solo a Chewie za chybu v transponderu rádi, neb nejspíš unikli osudu horší nežli smrt.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tady mi asi unikla nějaká zpráva, můžu poprosit o kontext?

[QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REFALLENONE: kdybys měl hledat kočku, asi by to bylo v instrukcích nějakých...
    no ...asi jsem na to právě přišla, ten jednorožec se jakože pase, omg, vtip z mimibazaru na nyxu....
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MINERWA: a já tam hledám schovaný kočky...
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    UNTOY: dik moc.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: jedno je fakt málo
    Já myslela, že se kvůli němu někdo vyboural na tom kole právě..., ale asi je to jenom zaparkovaný kolo
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: to už nemusíš mačkat, když už jsme ti jedno alternativní vysvětlení nabídli. Teď už to nefunguje.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: o tom že nepozorovaně přijel na kole okupovat sudety
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: když počkáš dvě hodiny, tak se tam objeví Hitler a řekne veselou německou anekdotu
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MINERWA: náhodně potkaný nafukovací jednorožec v parku.
    Pro alternativní vysvětlení stiskněte A
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    TITUS_PETRONIUS: "ass" je anglicke slangove slovo pro osla. Misto toho aby uspokojil jeji kink, tak zabil a snedl jejiho osla.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ILTU: Je to z VR hry American dream. V ní řešíš každodenní problémy právě zbraněma. Prostě se musíš prostřílet běžným dnem.

The American Dream - VR Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=-4Yih6DZeaA
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MINERWA: plus rozšířené americké úsloví, když něco dělá/má/zná/umí/... spousta lidí, tak říkají, že tohleto a támhleto dělá/má/zná/umí/.. "každý a jeho pes"
    (podle vzoru, že když u nás "padají trakaře", tak v anglii "prší psi a kočky")
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ILTU: Amerika, zbraň každému
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam