• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    GILHAD:
    SIRIEN:
    Jasně, ale to platilo kdysi. Teď je na těch dvou obrázcích sportovní kolo a městské kolo.
    Sdílená kola ve městech nevypadají tak, jak vypadají, proto, že na nich jezdí jenom ženy v sukních – jednodušší nasedání, pohodlnější posez a zavazadlový prostor ocení spousta dalších uživatelů bez ohledu na pohlaví.

Samozřejmě, k vizuálnímu rozlišení mužských a dámských záchodů lze použít i obrázky archaických genderově determinovaných věcí, jako je třeba cylindr nebo krinolína. Ale to je trochu jiná situace, protože ani cylindr, ani krinolína se postupem času nestali unisex záležitostí, narozdíl od sportovního a městského kola.

A celý je to prostě debilní, to už si tam mohli vylepit covery z těchle časáků.

c5762a-20160923-girlslifeboyslife
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MATEEJ: technicky rozdíl není v košíku ale v konstrukci/umístění tý střední horní týče nebo jak se tomu říká. Kvůli nasedání v sukni (asi)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska už ženy nejezdí na dámských kolech? Ja měla v životě jenom jedno kolo, horské, ale a dámskou konstrukcí, protože na pánské neumím vylézt :D
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GREATDRAKE: Stejně jako rozlišování záchodů ... ale lidi to tak chtějí.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GILHAD: Ano, je to ekvivaleně stereotypní jako rozlišování mužů a žen podle oblékání spodní poloviny těla. Tj. tak nějak nablbé v tomto tisíciletí.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MATEEJ: To máš stejné jako postavu s kalhotama a postavu se sukní.
    "Dámské" kolo je uzpůsobeno pro snazší používání se sukní, "pánské" pro používání s kalhotama.
    Pořádnost a nepořádnost s tím nesouvisí.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SALVATOR: Je to přímo k popukání, na pořádnejch kolech jezděj chlapi, zatímco ženský maj jen městský bicykly s košíkama na řídítkách. (Na horší pochopitelnosti toho fórku má svůj podíl i zastaralost tohohle mindsetu.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MATHES: Další z mnoha překombinovanejch, rádoby vynalézavejch označení toalet. To vpravo je "pánský" kolo, to vlevo "dámský".
    MATHES
    MATHES --- ---
    patky jsou tezky - co mi unika pls?

[HNILOB @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: pravda, občas se dívám na něco, co mě nezajímá
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: jakej překlad, to ses někdy nepodíval na něco, co tě nezajímá, a tak si to napsal blbě?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: btw říkat místo Kriváň Křiváň je překlad level drevokocúr
    ROMI
    ROMI --- ---
    me tady zatim dohanite k placi
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REFALLENONE: jsou lidi, který rozesměje Peková v plavkách na mt. Křiváň, stejně jako rozesmívá lidi Arnold Schwarzenegger jako guvernér
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HNILOB: cože?

MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: rozkaz!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MINERWA: *nech rozhodnout Lidl
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: ale ty bys to řešit měla, děvenko
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MINERWA: Že vyšla na Kriváň, to jsem se dočetl. Že to není UI, to jsem si všiml. Jestli je tam nějakej vtip, tak ho pořád nechápu. Ale pravda je, že jsem si na poprvé nevšim, že je to od tebe. To mnohé vysvětluje.
    A o rozvinutí tohoto vysvětlení se už postarali akademici
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: já bych to neřešila, už tam mám tři palce, nech rozhodnout lid
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam