• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ERIDANI: ten jeden, co nebuší na dveře, je určitě ženského rodu, jelikož je těhotný
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    MINERWA: Vypadá to na dva samečky, co klepou na lidský příbytek. To byla asi hodně divoká noc.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ERIDANI: nejspíš o nevěru
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    QZUZKA: blind = slepý / oslepovat
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MATHES: jen do té doby, než tě pošle do pracovního tábora
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    QZUZKA: ATUARFIK: ARAON: Děkuji.
    ARAON
    ARAON --- ---
    ATUARFIK: Pridat vsem do rukou namirene mobily a je to zcela aktualni.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    QZUZKA: Případně, místo toho, aby útočníka zneškodnili, přihlížející čekají na podívanou.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: člověk s kyjem čeká na svou oběť schovaný za rohem. Zamýšlená oběť nebude mít nejmenší tušení, že se něco chystá.
    Protože ta banda čumilů upřeně zírající na roh, aby o to náhodou nepřišli, není ani trochu nápadná, že ne?
    MATHES
    MATHES --- ---
    NELLAS: coz je presne v linii soudruzky Malacove
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Možná by mi někdo mohl vysvětlit tu kampaň. Já to čtu jako "koláče bez práce".
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OLKA: aha. Když se však chci řídit pouze tvým vysvětlením, vyšlo mi, že Josef Mysliveček uhranul sousedovic dojnici která od jisté doby poskytovala mléko (a dokonce strdí) výhradně za zvuků cembala. Nikdy mu nic nedokázali, ale teď vidím, že to byla všechno čistá pravda.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OLKA:
    MATHES: děkuji vám. Vidím že vydírání a vyhrožování pořád funguje, když člověk pěkně poprosí.
    MATHES
    MATHES --- ---
    OLKA
    OLKA --- ---
    Byl tam Pavlásek a Maláčová. Stand up comedy, sit down tragedy. Už jsem to tu někde viděla, asi se smazal jako duplicitní.
    Maláčová rozdávala při zahájení kampaně koláče před úřadem práce - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/volby/malacova-socdem-zacatek-kampane-stacilo-v-praze-volby-do-snemovny.A250818_110222_volby_kop
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: už to zmizelo. Co tam bylo? Prosím, ukojte někdo mou zvědavost, vždyť mi tolik dlužíte.
    ILTU
    ILTU --- ---
    [KARLOSK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Je to nějaká známá paní?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam