• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PATISLAV: "image prompts" a "reference images"
    afaik funguje oboje
    a) das mu referencni fotku dvojcat a reknes mu, ze to co je na obrazku ma prekopat do stylu recke architektury
    b) das mu fotku dvojcat a vhodneho kusu architektury a nechas ho to zkombinovat

pop-sci detaily:
    AI-Generated Optical Illusions: Amidst Art, Entertainment and Disinformation | by Global Stride | Medium
    https://medium.com/@globalstridenews/ai-generated-optical-illusions-amidst-art-entertainment-and-disinformation-940fdf1ecd5a

po technicke strance hledas "GAN"
    GAN Cocktail: mixing GANs without dataset access
    https://omriavrahami.com/GAN-cocktail-page/

Style GAN. — GAN Series Part 6 | by Ankit kumar | Medium
    https://ankittaxak5713.medium.com/style-gan-2108a3a4714a

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Mám dotaz z jiného ranku. Jak se dělají tyhle fotky? Předpokládám, že AI, jak to ta AI dělá? Vezme originál (tedy v tomhle případě dvojčata) a ten transformuje v řeckej sloup? Anebo kombinuje dvě fotky? Přijde mi zajímavé, že by AI byla schopna takové abstrakce, že by chápala, jak na člověka funguje optická iluze.

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DOCKINEZ: Mlada Trumpova dcera ma na sobe obrazek z obscenni pohlednice, kterou napsal Trump Epsteinovi k narozeninam.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PRAASHEK: a z ceho myslis, ze jsou ty vonne ritualni svicky?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PARANOIDANDROID: hlavně mouchy by si určitě vzaly i spoustu aromatického bilogického materiálu souvisejícího s tím pánem
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    IOM_NUKSO: Nastrazenou autonehodou!
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    A nejsou ty mouchy na pohrbu toho pana, kteryho kocour usmrtil?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    BOD: Mě se to zdá zjevné a nepříliš vtipné, ač zručně kreslené. Detaily IMHO autor moc neřeší a neočekává se, že by je řešil.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    BOD: hrabes sa v detailoch
    Keby ti boh zachrani zivot pre krvilacnym netvorom, tak najmenej co mozes urobit je najst si relikviu, napriklad vodicak, cokolvek
    BOD
    BOD --- ---
    GILHAD: Kde na stupnici od zcela zjevné k hádám se tahle interpretace nachází? (Zkoumám jak moc jsem mimo já, ne ty, pravděpodobně)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PARANOIDANDROID: zcela ocividne se jedna o nabozensky oltar, takze ho nepochybne nakreslila hmyzi varianta Michalangela
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PARANOIDANDROID: Z odpadu - odkud by mouchy získaly cokoli, když kreslíř potřebuje, aby něco takového měly?
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    GILHAD: Ale kde se vzal ten zlomek ridicaku?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    PARANOIDANDROID: Chlápek zachránil mouchu před kocourem a vypustil ji ven. Mouchy uctívají chlápka jako božstvo. Hahaha.
    ILTU
    ILTU --- ---
    SKORZENY: Aha! 😊
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SKORZENY: jezis aha :D to jsem ji vubec nepoznala
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    IOM_NUKSO: na obrazku je Greta Thunberg
    Pavel Nedved je fotbalista
    Podoba tam je :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam