• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHES: omg, je to o srnce, která kouká do světel aut, a že jsou na kozách nemá žádnej význam, jak psala Ashley ... Riveerka jsem nedočetla, mea culpa
    MATHES
    MATHES --- ---
    MINERWA: protoze nepisete to samy. ty rikas "zadny kozy" tedy, ze o kozach to vubec neni, coz je presnej opak toho co pise Riveek.

protoze to co tvrdis neni pravda a to co rika Riveek pravda je, tak ty mas minuska a on pluska.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    SKORZENY: OK, tohle jsem neznal. Diky.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ROMI: mám,.... v Sims mám i krávy, koně, slepice, ale kozy jsou nejvíc, ....dali tam takový, jak leknutím ztuhnou
    ROMI
    ROMI --- ---
    MINERWA: Asi nemas kozy
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    RIVEEK:
    MINERWA:
    Proč já mám minus 7 nellas a ty 9 nellas plus, i když píšeme to samý?
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    HAR4NT: Hm, ok, čekal jsem nějaký popkulturní odkaz, ale asi tam fakt nic víc není :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAEQ: holubi mu papaj pihy jako drobky
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PAN_MYVAL: je to pár na halloween oblečený do masek, které se doplňují (jako třeba Jeníček a Mařenka, Spejbl a Hurvajz). Borka má na prsou dvě světla, týpek má jelení hlavu a fascinovaně na to zírá. Vtipný má být dvojí dvojí výklad - chlap lapený pohledem na ženský prsa + jelen lapený pohledem do světel jedoucího auta - oba jen stojí a zírají.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PAN_MYVAL: žádný kozy, prostě pár, jakože na maškarní, něco jako hasič a sirka, oběť a vrah, pes a pošťák atd.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    PAN_MYVAL: Kouká jí na kozy a to ho fascinuje, že nedokáže odtrhnout zrak. Nejlepší vtip na světě to není, ale IMO lepší, než kdyby ta světla měla na hlavě.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    ROMI: To jsem cekal neco sofistikovanejsiho
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_MYVAL: muze ji koukat na kozy asi
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    Pry na tomhle vtipu nechapu spravne pointu, "Deer in the headlights" je pry spatne. Vysvetli mi ji nekdo?

GILHAD
    GILHAD --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Nejsou školačky - nejsou tentacles :)
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    GILHAD: ah diky. Ja som tam hladal tentacles
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: jedine titulky!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Anglická slovní hříčka, kde "tenants" jsou nájemníci, a tady se to týká deseti mravenců, čilií "ten ants" - nic vtipnějšího v tom není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam