• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    BOD
    BOD --- ---
    PRAASHEK: Taky mě to napadlo, vyhrála chuť nebýt zjebán. Tady není hanba se zeptat, na psaní do ústavu jsem málo vtipný / nyx alfa, ne že by mi to chybělo :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOD: nemělo by to být tak, že když nerozumíš nějakému vtipu tady, musíš se zeptat v nějaké jakoby obyčejné diskuzi o vtipech? třeba v ústavu, tam by se to podle mě všem líbilo.
    BOD
    BOD --- ---
    ARAON: Vysvětli pls
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MINERWA: Proč mě do toho montuješ? Já to celé čtu až teď.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: na co? Já se s chatbotem už skoro nebavím, je to hroznej debil
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GILHAD: wtf, man..
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ARAON: Počkat, to jakože takové to svítící nejsou oči, ale kozy? Takže takový ten otvor, co je ještě níž teda nemůže být pusa, a tudíž je pussy?
    ARAON
    ARAON --- ---
    MINERWA: Jasně. Protože spojení mezi kozama a headlights je věc tak neznámá, že se ani do animovaných filmů pro děti nedostala.

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: a hlavně už ses na to určitě ptala chatbota
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MINERWA: Ono je klíčové ještě to slovo "finally". Vyznívá z toho, že týpek veškeré párové kostýmy bojkotoval a nejspíš se mu vůbec nechtělo na něčem takovém podílet, ale když přišel nápad, při kterém jí v rámci kostýmu bude trvale čumět na kozy, tak mu to konečně přišlo akceptovatelné.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: jasně že bych mohla, jenže já už tu fázi "potřebuju pozornost z internetu" mám dávno za sebou
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    MINERWA: třeba že jsem podal vysvětlení všech point vtipu, které jsem viděl (základní konstrukce na které vtip staví je princip společné / párové masky pointa vtipu je následné "humorné" rozvedení konstrukce na rovnítko mezi chlapem, který je lapený pohledem na ženské poprsí a jelenem, který je lapený pohledem do světel jedoucího auta)? Možná, že jsem vysvětlení podal věcně, bez emocí, aniž bych zpochybňoval názory či výklady ostatních a s nikým jsem se nehádal? Kdo ví?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HRAFNAIN: to musí bolet, když ti to připomíná vlastní dětství
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MINERWA: nikdo tě nemá rád

sundej masku, fantomasi
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PAN_MYVAL: Takže je to celou dobu o tom, že někdo má rád masky a někdo ne?
    MATHES
    MATHES --- ---
    dobra zprava je, ze nasel walda.
    spatna zprava je, ze nasel walda.
    MATHES
    MATHES --- ---
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PAN_MYVAL: ano!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam