• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAEQ:
    COOLER: ta profilovka z předávání ceny kdy jezdil proti dvanáctiletým! :))
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    COOLER: Tady i s vláknem

COOLER
    COOLER --- ---
    NAZARETSKY: turek rika, ze jde o humor ale...
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    COOLER: Úplně vidim scénku z "Jistě pane ministre/premiére". Představte si, že to celé byla jen smolná náhoda a chtěl napsat jen "do píče", ale autocorrect mu to opravil. A budoucí premiér mu i toto vysvětlení věří, ale neche do vlády ministra, na kterého sedá smůla, a tak se vymluví na voliče, že by to nezkousli.
    No já vim, že nic moc, ale imho ten obrázek žádný vtip neobsahuje a tak jsem i s timhle o 100 % vtipnější.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    COOLER: Nějací studenti měli "kecy" na brm brm. Takhle na to údajně Turek reagoval.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Please..

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NAZARETSKY: on SKORZENY zapomněl křičet a střílet do vzduchu čo normálne robí abych si ho všimnul. Takže jsem si ho nevšimnul.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    PRAASHEK: Tak nebudu opakovat, co již bylo řečeno SKORZENY
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MOTASH:
    MAKROUSEK:
    NAZARETSKY: a hlavně má opačně dalekohled chachacha (i když jsou samozřejmě monokuláry podobné konstrukce, ale tím si nebudeme kazit tento hezký vtip)
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    MAKROUSEK: O chlupatou dřevěnou nohu.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MOTASH: najdi 5
    ILTU
    ILTU --- ---
    UNTOY: Nehledě na zavěšení lampy, která by na větší vlně spadla a odpálila loď.
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    Zrovna v tomhle pripade smazani te diskuse je opravdu skoda. Mimo ty veci co zminuje {SKORZENY} jeste nekdo poukazal na to, ze pointa by mohl byt ten tragicky uzel na lane.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    MOTASH: plus je tam premazana podnetna diskusia
    - dalekohlad je naopak
    - puzdro naznacuje, ze namornik je lavak, pritom dalekohlad ma v pravacke
    - velmi uzky priestor medzi zabradlim a domcekom
    - podivne madlo na dverach
    Ked raz zacnes, budes sa smiat cele hodiny!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MOTASH: Kocicka si brousi drapky o drevenou nohu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    BOD: Nechám Google AI ať dodá kontext:

In the movie Cars, the character Lightning McQueen is "flashed" by two enthusiastic fangirl cars named Mia and Tia. This happens at the Piston Cup, when the twin cars rush toward him and flash their headlights at him.
    For children, this is a moment of innocent adoration, with the twins simply flashing their "lights" in excitement. However, the scene was intentionally designed as an adult joke. In the context of the animated car world, flashing headlights is the car equivalent of a person flashing another person. The implication is a bit of subtle humor for older viewers.
    Many people did not understand the double meaning as children and only realized it years later after seeing posts and memes about the scene online.
    ILTU
    ILTU --- ---
    GLOBETROTTER: Z Nellas se stal etalon! 😊
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NELLAS: Protože Minerwa. Taky jsem to nepochopil, co je 7 nellas nebo 9 nellas.
    BOD
    BOD --- ---
    PRAASHEK: Taky mě to napadlo, vyhrála chuť nebýt zjebán. Tady není hanba se zeptat, na psaní do ústavu jsem málo vtipný / nyx alfa, ne že by mi to chybělo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam