• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    BUJAGA: IMHO to bylo takhle (ale určitě můžou kolovat i jiné verze)

Jaký je rozdíl mezi Laikou a Těreškovovou?
    Žádný, čubka jako čubka.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ABRAHAM: Unikly nějaké fotky, na kterých je údajně Rajchl. Prostě další "alfa mačo chlap", který se rád nechává ponižovat při sexu.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    P_M
    P_M --- ---
    BUJAGA: znal jsem jiny, podobny: Jaky je rozdil mezi druzici a druzickou? Zatimco do druzicky se vejde jenom ocas, do druzice se vejde cely pes.
    BUJAGA
    BUJAGA --- ---
    Ahoj, potřeboval bych zjistit vtip, na který si dneska celý den nemůžu vzpomenout. Začíná tak, že:

Jaký je rozdíl mezi Laikou a Těreškovovou?
    ??? Doplňte - jakože, čubka něco …???
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ILTU: pardón, já si spletla klubiki, je to o té fotce, co dala nei do "chtěli byste poznat"... s tou rukou
    ILTU
    ILTU --- ---
    MINERWA: Co to? Kde to? 😊
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    A já si tu fotku pamatuju z mužů z nyxu, pak jsi ji smazala
    Iltu tam byla taky
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ERGOSUM: no právě, a nevyšlo to, filcek tam bylo víc
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    [ERGOSUM @ Náboženské vtipy aneb i Bohové mají smysl pro humor]
    Noe měl na Archu naložit SVÉ syny, jejich manželky a od každého zvířatka jen pár. Blechy, vši, ... nevyjímaje.
    PECA
    PECA --- ---
    ALCATOR: Message acknowledged. Na moji výmluvu uvádím, že klub s vtipy nesleduji, ty nejlepší stejně skončí zde. :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: kam ten svet speje... co prijde dal? neomaleny ridic bmw nebo snad agresivni duchodce behem akcnich slev v kaufu?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALARICA: šmankokote evil cyklista to tu ještě nebylo
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALARICA: na "málem" se nehraje
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PECA: Abys pochopil - v dané diskuzi se kdosi ptal, co to má znamenat, takže jsem to přepostoval sem a doplnil vysvětlení. Já to chápal okamžitě.
    PECA
    PECA --- ---
    ALCATOR: dyk sám píšeš, má to být vtipné. Je to takové absurdní, proto vtipné. Navíc v angličtině je kolo vehikl, stejně jako kára.
    Nebo prostě varování pro cyklisty, aby se lépe dívali a nesrazili v té tmě nějaký tmavý vehikl, pokud by náhodou neměnil na zimu letní asfaltovou kamufláž na zimní doporučenou kanárkovou...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SATAI: letní?
    SATAI
    SATAI --- ---
    ALCATOR:

Fskutečnosti abys na kole mohl jet ve žlutém trikotu, musíš vyhrát předchozí etapu
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    [SATAI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Jedná se o informační kampaň pro bezpečnost CYKLISTŮ -- je jim (vtipně) připomínáno, že v zimním období, kdy je dříve tma, nebudou dobře vidět, pokud neobléknou výrazný oděv - například žlutý trikot.

A aby přitáhli pozornost k této kampani, tak to postavili do absurdní roviny "BMW se má na zimu přelakovat na kanárkově žluté", což každého zarazí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam