• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LIQUID_SOUND: už se na to ptala Ashley, use filtr
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KAKIHARA: OT: Pochlubila jsem se 15 letému potomkovi, že díky němu vím, že míchání si naservírované krupicvé kaše je považováno za jasný znak psychopatie. Aniž by přestal hrát Detroit, tak suše odvětil - No vždyť jo, to je na úrovni sypání si cereálií do mlíka. :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KAKIHARA: Já s tím jako xenniál souhlasím, ale oni to často používají jako měřítko příčetnosti, to si z dětství nevybavuji. A cereálie jsme jako děti nesnídali, to je výdobytek kapitalismu.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PRAASHEK: drang zum Adolf!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    RENFRI: jako zasloužilej xenniál taky tvrdim, že krupicovou kaši míchají jen lidi, který sypou cereálie do mlíka.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    PRAASHEK: Krupicovou kaši si zamíchá jen psychopat. (Tvrdí Gen Z)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SKORZENY: dagguerotypeers
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: only dagerotypia mladez will understand
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: tipuju, že novější lidé nebudou znát ten první význam
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GLOBETROTTER: Zavesit telefon (polozit) vs. zavesit odsouzence (povesit na sibenici).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GREATDRAKE: jako to vysvětlení vypadá dost věrohodně, ale mnoho jsem z toho nepochopil
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH:

a) Jsou to screenshoty z interview Sydney Sweeney.
    b) meme se z toho stalo protože:

Answer: An interviewer tried to press her about the AE Jeans ad and she did an " extra long pause, non-answer" to deflect. The blinking, blank stare in the gif is the moment the interviewer begins to press. People have since then turned their interaction into a meme format similar to DeNiro/Phoenix (Joker) and Portman/Cristensen (Star Wars)

c) ta reklama nějaké lidi zaujala, protože https://www.rte.ie/brainstorm/2025/1218/1527834-sydney-sweeney-american-eagle-ad-campaign-jeans-genes/
    d) Text se týká způsobu jedení krupicové kaše (tedy jestli si ji po nandání na talíř a posypání kakaem/cukrem/skořicí/arsenikem/whatever zamícháš do jednolité směsi nebo ne)
    e) zjevně Matěj vyjadřuje tím zíráním Sydney opovržení nad jedním z přístupů.

Zbytek už je na Adolfovi k dovysvětlení.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HEJSEK23: Tváří se tak u toho :-)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SLAMITCH: imho. kadí
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    PRAASHEK: u Lomikara to právě vzniklo a pak mi to cigáni čórli
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KOZINA: chudák Lomikar když někam přijel autokarem a pak ho do roka a do dne oprásknou stlačením spouště na Kar98k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam