• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: amen!

SALVATOR: v cem je to jiny? mas tam sekuritaky, maj dostat OKAMZITE prikaz ty vlajky sundat. Sorry, not sorry, v tomhle si na demokracii nehrajme. Ma to svy hranice. Ktery byly imho dost prekroceny.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: Nevyvěšovali ty čurácký vlajky ale fanoušci? Což je přece jenom něco trochu jinýho.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: kdyby nebyli čůráci, nejsou Rusové na olympiádě vůbec
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: já jeho helmu chápu jako princip, kterýho se chtěl držet. Kdyby to nebyli čuráci, tak nad tím přimhouří oko, alespoň stejně jako když přimhouřili oči nad čuráckou vlajkou.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MAR_TINA: asi ne, Pavel na masce vadil taky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: tak tam je otázka proč vadí výzdoba na helmě. Vadil by obrázek zesnulé mámy?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: No, jako jo. Na druhou stranu co psal někde SITH, tak ho na to upozorňovali, že to k tomu povede, dávali mu dokonce nějaký alternativy, typu černá páska, který odmít a přes upozornění s tou helmou chtěl startovat. Tak úplně sám nevim, jak se k tomu postavit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    čuráci, tvl, bych blil. Dík
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: No to nahoře a uprostřed jsou russký vlajky, to asi poznáš. To dole je Ukrajinec, kterej měl helmu ozdobenou fotkama padlejch ukrajinskejch atletů a diskvalifikovali ho za to.
    MATHES
    MATHES --- ---
    DRAGON: vyvesovani ruskejch vlajek na olympiade nikoho nezajima, ale kdyz si ukrajinskej sportovec dal na helmu obrazky ukrajinskejch sportovcu co umreli od invaze, tak MOV se najednou probral a okamzite mu to zakazal
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    [SATAI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

sport nesleduju, o co jde pls? diky
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: zatím jsem tak nikdy nečinil, tudíž nevím.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: jak se vyhýbáš svýmu partnerovi při prcání?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: to se nemusí stýkat vůbec a bude docházet k ještě více minimálnímu kontaktu. Zbytečně si tam instalují tyhle vynálezy.
    ILTU
    ILTU --- ---
    A já v tom naivně viděla lampičky 🤣
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Je to postel na prcání s netradičními pomůckami.
    ALCATOR: drží se ten, kdo je nahoře a díky tomu dochází k minimálnímu kontaktu
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ILTU: vtip je v tom, ze v posteli se jezdí na koni, takže normální lidi tam mají opratě
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    IOM_NUKSO: Prcinka je arogantní prasomrd.

Přímo na úterní tiskové konferenci ministra Macinky se na důvod nevpuštění redaktorky Deníku N Zdislavy Pokorné zeptal redaktor Respektu Ondřej Kundra. Ministr jeho otázku přešel konstatováním, že „no, hrozní jsme, no“ a požádal o další novinářský dotaz.

Neselektujte novináře, vyzvalo deset šéfredaktorů ministra Macinku — Médiář
    https://www.mediar.cz/neselektujte-novinare-vyzvalo-deset-sefredaktoru-ministra-macinku/

…a měl letět do USA, ale pocasi nedovolilo.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Co to je s tim jsem hrozny a je to hrozny? Jsem nezareistrovala
    [HOUH @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam