• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A taky

Super Mario 64 - Nintendo - 'It's a Me, Mario!'
    https://youtu.be/eaFHEW1RH7Q?is=WlNZ4xY5vhXtbelQ
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    [QWWERTY @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]

Nějak mi vtip nedochází. Ještě rozumím, že Alenka udělá co se jí řekne v horní části, ale ta spodní? A proč vypadá jako Mario?
    PECA
    PECA --- ---
    PATISLAV: V podstatě všechny vtipy na nějakou skupinu lidí jsou urážky. Tak pokud ses v tom našel, aspoň víš, jaký to je když... Třeba cikán poslouchá slyší vtipy o cikánech, blondýna o blondýnách, policajti o policajtech... Prostě se s tím smiř a vtipy o někom míň šiř. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: myšlení venku z krabice, to je ono, to je správný přístup! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: v diskuzi na "humor" cekam prispevky o "humoru" ne o souhlasu. to bude asi tim :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: imo vyjádření souhlasu s tím, co napsal, nic víc. Plusíky se přeceňují :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vtipe? vylez!
    v tom prispevku od id FRK_R23 je neco vtipnyho, ze to ma dvojnasobek lajku nez puvodni prispevek? :))

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    já to taky viděl obráceně, ale přijde mi to lepší normálně

MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: já viděla obráceně právě tenhle obrázek (vůbec si to neumím vysvětlit), až v této diskuzi jsem zjistila, že to říká ona jemu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PATISLAV: já jsem to viděl i obráceně, přijde mi to lehce below average vtipné na obě strany, když je to decentně vtlačené do pěkných (sur)reálií
    BATMATES
    BATMATES --- ---
    SALVATOR: Jakožto čerstvá cetka můžu potvrdit že to je stále v pořádku, jen podle mě většina staroušů nad 30 :D vidí na internetech tu woke omladinu co je hlasitá. Ale asi záleží kde se pohybuješ, u nás na matfyzu je to fčilu, na druhou stranu na druhé straně silnice na FHS to možná bude jinak.
    KOBDA
    KOBDA --- ---
    IOM_NUKSO: o Dubaji existuje predsudek, ze tam jezdi blondyny si vydelavat svym telem. Vetsinou pry o sobe tvrdi, ze jsou "realitacky", ale ve skutecnosti jsou povuli sejkum k takovym libustkam jako je zivy zachod.
    OnlyFans model found 'dumped on roadside with broken spine' after Dubai sex party - Yahoo News UK
    https://uk.news.yahoo.com/onlyfans-model-found-dumped-roadside-084411326.html
    CDR
    CDR --- ---
    Přijde do baru autista, nyxák a nyxot...
    Barman se nakloní a říká:
    "Sháněl tě tady Hořící jezero, že prý jaguár utekl z garáže."
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    GREATDRAKE: troufám si tvrdit, že v době malování tohohle obrazu byla Victorie ještě na houbách, ale pointu sdělení chápu, neboj ;)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dělejme si srandu sami
    ze sebe

Přijde takhle do baru autista, nyxák, a nyxot

dál už to znáte…
    KURE
    KURE --- ---
    PATISLAV: Co znamena ze jde o "muze jako takove"? Na obrazku je jeden chlapek. A cim se to lisi od vtipu na "tluste lidi jako takove"?

Vis, vyzadovat pravo na to, aby se nejaka skupina nesmela stat tercem vtipů, je vzdycky redflag.
    Jsem pro inkluzi. Delejme si srandu ze vsech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam