• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RANDOM_NIGHT: to je asi úplně jedno, čím si ten člověk v nemocnici prošel, to není pointa.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    uprimne - nevidim na tom posun k lepsimu - zivot kacera bude taky plnej stresu. zradlo, predatori, vnitrodruhova soutez...
    takova kachna to bude mit jeste horsi, pac kaceri sou v obdobi rozmnozovani pekny svine
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DRAGON: K tomu je ještě nějaký panel, nebo kde se vzal ten infarkt?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILTU: Pán měl infarkt, probral se, prohlásil, že to bylo drsný a příště, že by si přál něco víc relaxed. Vžum, předpokládám druhej infarkt a reinkarnace do ptactva na rybníčku.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ILTU: Se reinkarnoval jako kachna a je stastnej, ze nemusi nic resit.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    IOM_NUKSO:

Aktuálně je v kinech film Odysea, který ve většině kin je "ořezaný" nahoře a dole, protože byl natáčen v IMAX 70mm formátu a málokteré kino tento formát umí.

Na netu je spousta srovnávacích obrázků, které to ilustrují.

No a Babiš měl nedávno průšvih, kdy se ukázalo, že má na papíře instrukce jak pro blbého, jak jednat s prezidentem Pavlem. Takže to někdo zkombinoval.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    IOM_NUKSO: Plus zejména správný názor na českou politiku.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Uz jsem na to koukala dele, nez mi je mily. co tam? jen ten papir, ze ktereho cte?
    [BOBESH @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    nedaval jsem pozor, je to neco s Turkem?

[ROENICK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MATHES: OK, dík. Zároveň je to součástí memetické série, kterou jsem neznal: https://knowyourmeme.com/memes/potential-to-do-the-funniest-thing-of-all-time
    Asi jsem tam zbytečně hledal něco víc :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    REFALLENONE: prekrocit rubikon s ozbrojenou armadou bylo explicitne zakazano rimskym zakonem. vic v tom fakt neni.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATUARFIK: Dík <3
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tuší někdo, z čeho je tahle scéna? (Vtip se týká F1, ten chápu, ale neznám ten "podklad")

REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MATHES: to vím, ale v čem je ta "funniest thing ever"?
    MATHES
    MATHES --- ---
    REFALLENONE: presel rubikon s armadou
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Co mi uniká? Hodil pak na kostkách jedničku a trojku?
    [SUCZKER @ Medieval, Art & History Memes]
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    FROSTICZ: díky, už to chápu, on to není ring - prsten nebo kolečko, ale sloveso ring - zavolej... mně pořád nebylo jasné, jestli je to prsten, kruh nebo co :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam