• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    KALIBAN: No, je tam takový ten univerzální princip, kdy jeden se ptá "Můžeš mi říct XYZ?" a druhý logicky odpovídá "Ano, můžu", čímž zodpověděl položenou otázku doslova, aniž by ji chápal jako zdvořilou žádost o sdělení XYZ.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KALIBAN: to už bys chtěl od prvního května moc :))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NO tak on bud rika "AJ MEJ" coz je ja muzu.. nebo rika "FIRST MAY" .. coz by bylo 1.5
    ono to tak divne kombinuje to ze v psanym je 1 a I zamenitelny.. otazka je, jestli tam neni neco vic :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KALIBAN: 1. kvetna
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: smysl to nějakej dává, ale moc vtipný mi to nepříjde.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KALIBAN: Je prvního května. Je to vtipný.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    myslite si, ze to je vtipny? dava vam to nejakej smysl?

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    KLEINZACH: omg. dik :D
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    KURE: hehe, co jinyho bys cekal nez rickroll :) Never gonna give you up...
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ASHLEY: My zas děkujem za vhled do tvejch kognitivních postupů. Nechápeš vtipy, neumíš používat google, ale není to tím, že bys byl nějak blbej nebo tak. Ty na to prostě nepřijdeš proto, že je Evropa v rozkladu. A ve chvíli, kdy už se pointa vtipu uvnitř tvé lebky málem střetne s tvojí mozkovou kůrou, musíš ji odrazit, protože pochází ze zdrojů kterým nevěříš.

Na základní škole jsem měl tužku, která mi jednou vypadla z penálu a skutálela se po schodech. Bylo mi jí líto vyhodit, ale tuha se v ní rozlámala tak, že už s ní nešlo psát. Mohls na ní pracovat hodiny ořezávátkem, ale kdykoliv se objevil náznak ostrosti, špička se vylopula, upadla a zůstala po ní tupá díra.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    QWWERTY: IMO nejblbější nápad je věřit čemukoli, co se píče v novinách. Jinak pěkně děkuju!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    QWWERTY: strapacky s tortilou a hamburger naruby s mrkvi, tedy moravsky vrabec s mrkvy extra?
    Proc mi pripada jako tradicni slovanska kuchyne? ;)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PRAASHEK: you wish
    "crew members had begun rationing and splitting portions among themselves.... ' The one thing we had over our adversaries was we fed our people.'
    the USS Abraham Lincoln was last resupplied at sea on 18 March 2026. "

ASHLEY:
    davaji jim ted tohle

a vysledky:

Horrific photos show food served to USS Abraham Lincoln sailors after nine months at sea as several 'have tried to jump overboard'
    https://vt.co/news/us/photos-food-served-to-uss-abraham-lincoln-sailors-after-nine-months-at-sea-tried-to-jump-overboard
    Thwarted suicide attempts have been reported, with multiple sailors attempting to jump overboard during the extended deployment.

....co je blbejsi napad, nez nekrmit vlastni armadu?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    PRAASHEK: Američani nepoužívají čerstvý potraviny ani když jsou doma :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    AUDIAC: to, že jsou 200 dní na misi neznamená, že jim jiná loď nedoveze čerstvý proviant
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Ses mohl zeptat svý báby, ale tuším, co asi teď dělá...
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ASHLEY: Five Guys je oblíbený fastfoodový řetězec v rozkládající se Americe (a pochopitelně expanduje do Evropy). Ksicht na memu je Jeffrey Dahmer, seriový vrah a kannibal, momentálně už taky v rozkladu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam