• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EXXXEquantel - znate? pracujete s nim? pada vam? rady, triky, novinky
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    taky jsem dneska nasranej a to u q ani nesedim
    DENISA
    DENISA --- ---
    nevite ktery prase delalo post na hubba bubba v eallinu na quntelu? chci mu rozkopat tlamu a polamat ruce aby se se uz nikdy postprodukce nedotkl
    FOUR
    FOUR --- ---
    KOZZA: chvili mi to trvalo:)))) Ale pozdravim:)))
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    ja budu urcite ... GL (a OT: pozdravuj tu se syreckama)
    FOUR
    FOUR --- ---
    :)
    EXXXE: Dik Ja se ted snazim o MTV...tam bych uz nemela delat "makacenka".....tak mi drzte palce.....
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    CLOJSTER: ty jokere jeden ;]
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    DENISA: Joke ;)
    DENISA
    DENISA --- ---
    CLOJSTER:barvit na maya filmy?
    DENISA
    DENISA --- ---
    EXXXE,zvlada toho malo,strasne malo.Je jasny ze dobrej operator z toho fakt vytahne maximum,ale ja uz par mych reklam videla pekne doku....ch a posledni hubbabubba jsem si radej delala post sama jen aby se to nedostalo do ruky quantelakovi
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Az budu velkej, koupim si Mayu a taky na ni budu barvit vysokorozpoctove filmy...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    DENISA: dobrej operator zvladne s quantelem vsechno, stejne jako mcgaiver s kancelarskou sponkou... ;]
    hele deniso, posta
    DENISA
    DENISA --- ---
    mam,ale dostala jsem job na jeden vysokorozpoctovej film/myslim na post/a musim se vybavit,takze pocinaje filmovym scanerem/asi northlight/ az po napalovacku filmu.Budu potrebovat neco na barveni a konecne asi pujdu do flama.Q nechci ani za boha.Majitele studii mi sice vzdy rikaji ze tam to nebo ono Q zvladne,ale od operatora jen slysim...tohle quantell neumi.Prote tomu neverim
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    DENISA: nemas doma nahodou uz toxika? :]
    na barveni by byl lepsi asi baselight, pokud na nej mas, jdi do toho :]]
    /nicmene neznam quantel pablo, kterej je primarne urcenej na barveni, treba je taky dobrej...
    DENISA
    DENISA --- ---
    zvazuji koupi Q na kolorizaci,ale rozmyslim se zda by nebyl lepsi baselight,co myslite? mne preci jen prijde q jako vykopavka
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    nejlepsi je snazit se nasimulovat prostor v dve
    uz se seru s jednim zaberem cca pet hodin a ne a ne se dobrat vysledku
    to jsem si na sebe usil boudu, tech zaberu je cca osm :]]
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    FOUR: hehe nam ted chtej vymenit jedno eq za paintbox :] takze ve 13.00 budu bojovat aby to tak nedopadlo
    delam v selfu, znelky upoutavky...
    jinak jestli cces do ct, tak v gc hledaj klikare http://www.grafika.cz/sluzby/detail.php?server=grafika&uid=103890 mozna ze to na quantelu je...
    FOUR
    FOUR --- ---
    EXXXE: My jsme radi ze nam dali tohle:) v zakladni vybave, ani efekt ani rendrovac takze to jede na rendru jak pos...ale lepsi nez to co bylo predtim ...spise nas tlaci do vizrtu....Kde presne v Ceske sidlis? taky mne ty zpravy nebudou bavit vecne...Nekdy je to pekna pruda.
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ALI: iQ a eQ jsou v podstate totozny...
    ALI
    ALI --- ---
    eQ neznam, ale mozna do budoucna bude. mame iq a pablo a uprimne receno, jak rikam, jsem spis zacatecnik. ale muzu se ti zeptat kluku, ktery to znaj dokonale.
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ALI: a znas treba eQ? na tm delam ja, by me zajimal rozdil mezi eq a pablem, co se s tim da vsechno delat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam