• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EXXXEquantel - znate? pracujete s nim? pada vam? rady, triky, novinky
    ALI
    ALI --- ---
    Co rikate na V5 na win7? Konecne 64bit... Jsem zvedavej, jestli to zvedne stabilitu.

http://www.quantel.com/page.php?u=bfdb53e0ac66c4b512bb38049d8a486b
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    neni zac...
    ALI
    ALI --- ---
    hezky pekne .) ze dekuju!
    my to nakonec vzdali, meli jsme na to vikend a rozhodli jsme se, ze proste smazem base, hodime tam update a az prijde ta ramka, tak ji tam soupnem...

jestli budu mit nekdy chut a bude cas to resit (coz nebude driv jak za dva roky), tak se do toho pustim.

jinak systemaka nepotrebujem, ja si to chtel prave osahat od zakladu ten system.

diky moc.
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    je docela vstricnej :]

Ale image tu nejaké mám, takze mohu poskytnout, záleží bna tom, co tam má za typ motherboardu.
    Mám tu image na motherboard X7DA8 a starou image na motherboard X5DA8
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    res:

Mne Quantel vždy poslal jejich IMAGE z které jsem to vse obnovil, takze jsem Win od zacatku nikdy na Quanteli neinstaloval, vždy z Image
    Ale probem by to byt nemel. Win - ovladacve, ovladace na Quantel hardware a pak Quantel soft
    Jen pozor na rozdeleni disků, pouzivají víc partition a ty pak pripojene jako slozky jiné partition (C:\Data apod)
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    poslal jsem mail nasemu systemakovi, tak kdyz bude mit dobrou naladu, tak snad napise nejaky doporuceni...
    nepotrebujete systemaka? by vam to treba prisel porychtovat...
    ALI
    ALI --- ---
    EXXXE: no tak obecne, na co bych si mel dalvat pozor a tak... nema quantel nejak upravenej system atd... kazda rada platna!
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    no a s cim bys potreboval poradit pri tom reinstalu, muzu se tady poptat systemaka...
    ALI
    ALI --- ---
    EXXXE: celej ten system jel meganahovno, cekas treba pul minuty, nez se ti otevre adresarova struktura na disku atp.
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    proc potrebujes reinstalovat win?
    ALI
    ALI --- ---
    mate nekdo zkusenosti s reinstalem komplet systemu (i s widlema)?

jsem se do toho chtel vcera pustit, ale nakonec jsme jenom smazali base a prijde nam 4 gb pameti...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    jj taky by me zajimalo jestli je to 4.1 rev 6 nebo 7 :]
    CLAD
    CLAD --- ---
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    starej dobrej Henry nebo Platinum, od doby co je to na Widlich to stoji za peknou sragoru... Bohuzel ani pribuzna konkurence na tom neni o moc lip. Je to vsechno v posledni dobe nejaky zabugovany a neodladeny.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    EXXXE: jo, taky me to zajima
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    DENISA: uploadni to nekam a posli link ne?
    DENISA
    DENISA --- ---
    to mas dobry ze ti to pada,ja ted delala post a fx na aftrech asi tri tydny nonstop bez vypnuti aftru,hadecko,stovky masek,desitky souboru...ani jeden crash
    EXXXE:
    DENISA
    DENISA --- ---
    icq 436855673 pisni mi,ukazu nebo na skypa denisa.mrackova
    EXXXE:
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ukaz
    jinak uz u toho sedim a porad mi to pada dneska, asi blbej tlak
    DENISA
    DENISA --- ---
    kdybych ti ukazala jak dokazal za hodinu pok..vit mesic a pul prace tak bys ho trefil taky
    EXXXE:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam