• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EXXXEquantel - znate? pracujete s nim? pada vam? rady, triky, novinky
    vyrobce cele rady nastroju pro postprodukci filmu a videa

http://quantel.com/

Quantel has been at the forefront of the use of digital technology as a creative tool for the last 30 years and it is now using its vast experience to create tools for the new digital age - covering everything from terrestrial and multi-channel television, to broadband internet, DVD and d-cinema.

Quantel’s generationQ is a radical, all-encompassing, new concept that offers total scalability in both hardware and software across post production, graphics and broadcast for multiple resolution, team-working production environments. With its sQ server technology, the company produces the world's most popular server-based newsroom systems; its iQ machine is responsible for more digital intermediate work, in more suites, in more countries than any other system; and with eQ it is leading the global transition towards HD production workflows.

Since completing a management buyout in 2000, the company is now privately owned and employs nearly 500 people worldwide. It is headquartered in Newbury, UK and has offices in the USA, mainland Europe, Hong Kong, China, Japan, Korea and Australia.
    rozbalit záhlaví
    ALI
    ALI --- ---
    EXXXE: celej ten system jel meganahovno, cekas treba pul minuty, nez se ti otevre adresarova struktura na disku atp.
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    proc potrebujes reinstalovat win?
    ALI
    ALI --- ---
    mate nekdo zkusenosti s reinstalem komplet systemu (i s widlema)?

jsem se do toho chtel vcera pustit, ale nakonec jsme jenom smazali base a prijde nam 4 gb pameti...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    jj taky by me zajimalo jestli je to 4.1 rev 6 nebo 7 :]
    CLAD
    CLAD --- ---
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    starej dobrej Henry nebo Platinum, od doby co je to na Widlich to stoji za peknou sragoru... Bohuzel ani pribuzna konkurence na tom neni o moc lip. Je to vsechno v posledni dobe nejaky zabugovany a neodladeny.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    EXXXE: jo, taky me to zajima
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    DENISA: uploadni to nekam a posli link ne?
    DENISA
    DENISA --- ---
    to mas dobry ze ti to pada,ja ted delala post a fx na aftrech asi tri tydny nonstop bez vypnuti aftru,hadecko,stovky masek,desitky souboru...ani jeden crash
    EXXXE:
    DENISA
    DENISA --- ---
    icq 436855673 pisni mi,ukazu nebo na skypa denisa.mrackova
    EXXXE:
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ukaz
    jinak uz u toho sedim a porad mi to pada dneska, asi blbej tlak
    DENISA
    DENISA --- ---
    kdybych ti ukazala jak dokazal za hodinu pok..vit mesic a pul prace tak bys ho trefil taky
    EXXXE:
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    taky jsem dneska nasranej a to u q ani nesedim
    DENISA
    DENISA --- ---
    nevite ktery prase delalo post na hubba bubba v eallinu na quntelu? chci mu rozkopat tlamu a polamat ruce aby se se uz nikdy postprodukce nedotkl
    FOUR
    FOUR --- ---
    KOZZA: chvili mi to trvalo:)))) Ale pozdravim:)))
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    ja budu urcite ... GL (a OT: pozdravuj tu se syreckama)
    FOUR
    FOUR --- ---
    :)
    EXXXE: Dik Ja se ted snazim o MTV...tam bych uz nemela delat "makacenka".....tak mi drzte palce.....
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    CLOJSTER: ty jokere jeden ;]
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    DENISA: Joke ;)
    DENISA
    DENISA --- ---
    CLOJSTER:barvit na maya filmy?
    DENISA
    DENISA --- ---
    EXXXE,zvlada toho malo,strasne malo.Je jasny ze dobrej operator z toho fakt vytahne maximum,ale ja uz par mych reklam videla pekne doku....ch a posledni hubbabubba jsem si radej delala post sama jen aby se to nedostalo do ruky quantelakovi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam