• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EXXXEquantel - znate? pracujete s nim? pada vam? rady, triky, novinky
    vyrobce cele rady nastroju pro postprodukci filmu a videa

http://quantel.com/

Quantel has been at the forefront of the use of digital technology as a creative tool for the last 30 years and it is now using its vast experience to create tools for the new digital age - covering everything from terrestrial and multi-channel television, to broadband internet, DVD and d-cinema.

Quantel’s generationQ is a radical, all-encompassing, new concept that offers total scalability in both hardware and software across post production, graphics and broadcast for multiple resolution, team-working production environments. With its sQ server technology, the company produces the world's most popular server-based newsroom systems; its iQ machine is responsible for more digital intermediate work, in more suites, in more countries than any other system; and with eQ it is leading the global transition towards HD production workflows.

Since completing a management buyout in 2000, the company is now privately owned and employs nearly 500 people worldwide. It is headquartered in Newbury, UK and has offices in the USA, mainland Europe, Hong Kong, China, Japan, Korea and Australia.
    rozbalit záhlaví
    ALI
    ALI --- ---
    EXXXE: diky moc!

uz je ten stroj pryc, ale na priste se na to pripravim...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    odpoved here
    Hmm - 4.2 rev3 neznám, nemáme nikd ani 4.2 na webu mají jen 4.2 rev1_P7

Zajímavé je že to souvisí jenom s SR strojem.

Vím že u SR byl problém s tím, že pro HD to chtělo tri-level referenci jinak nechtěl pustit EDIT, ale už nevím za jakých podmínek, protože někdy to šlo (protože my ti tri-level taky nemáme). Takže jen námět - tri-level referenční signál.

Bez jakýchkoliv dalších informací tedy nevím ... tohle bych stějně asi musel být u toho...

sorry

kdybys to poteboval resit, tak mu muzu mabidnout, ze by k vam skocil
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    preposlano :)
    ALI
    ALI --- ---
    pablo mi neposila pres 9pin remote auto edit... takze nejde nahravat od konkretniho tc

jinak remote funguje, ale jenom na play/stop/rew

uz jsme to vyresili tim, ze jsme to obesli, ale pro priste by me to zajimalo...

(pablo v4.2 rev3, ven single link sdi 4:2:2 1080 24 psf na hdcam sr pres sony srw-1)

dik
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    nemam, ale muzu se ti zeptat na konkretni problem?
    ALI
    ALI --- ---
    nemas zkusenosti s masterovanim na hdcam sr pres srw-1?
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    trochu moje blbost, mohl jsem si to nazmensovat, pac vystup je sd, ale nejak jsem na to nemyslel dopredu ... nicmene s tomhle setupem nebyl paradoxne zadnej problem...
    ALI
    ALI --- ---
    EXXXE: !!!
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    34 vrtev 1 sd, 9 hd, a 24 2k :] 125 oken a zataty palce :]
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    no a ja se divim, proc jsem porad tak nervozni :]
    ALI
    ALI --- ---
    tak delat v tom kompozice, tak bych do toho mlatil od rana do vecera... staci mi, kdyz dam pres zaber par vrstev nejakyho textu a uz z toho rostu...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    tak jsem ho vcera prechvalil
    mi to spadlo a prisel jsem asi o hodinu ladeni v dve
    jdu neco rozmlatit
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    jj delaj se kompozice
    na gtrading je q super, to zas nejde v aftrech...
    ALI
    ALI --- ---
    nemluvim o kompozicich... snad mi nechcete rict, ze nekdo na quantelu kompozituje ,)

ja si moc nedokazu predstavit v afterech delat online grading teda... pripadne natahovat/vysypavat matros .)

jinak kompozice jedem ve fusionu a je to zlatak.
    CLAD
    CLAD --- ---
    ALI: aftery (nebo spis stroj na kterym bezi) se narozdil od Q daji vytunit, ze jsou opravdu stabilni a proste nespadnou i kdyz najednou otevres treba 100 kompozic. a to nemluvim o zpetny kompatabilite, kdy v CS5 neni problem otevrit projekt z AE6 (a asi i starsi, nemam odzkousenou) . eQ neni kompatabilni ani mezi verzemi rozdilnymi o jednu desetinu...

EXXXE: privez novej komposter na nase kompozice :)
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ibc nee... chystam se na zemi zivitelku :]
    ALI
    ALI --- ---
    v aftrech? to si teda pomohli... z toho bych se taky posral. nicmene quantel je sracka no, jsem akorat zvedavel na v5, co pobezi na sedmickach... uvidime.

nejedes nahodou na ibc?
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    je to smejd... quantel zaspal.
    kolega byl v bbc a tam opustili q preed dvema roky cca a klikaj v aftrech a ja se jim nedivim, ackoli jsem byl dlouho zastance q
    ALI
    ALI --- ---
    dneska jsme tam hodili 4.2 rev1 p2 a spadlo to asi osmkrat, a to jenom pri hazeni dpx do importu...
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    ja jsem dnes v klidu, spadlo to jen jednou a dela to co ma...
    ALI
    ALI --- ---
    ja tu masinu rozmlatim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam