• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLUE4FLASHPOINT - novy kanadsky serial z prostredi protiteroristicke jednotky
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    povedomy jako ze uz si to nekde videl? :) zpracovani psychologickyho aspektu jak ze strany clenu teamu tak jejich klientu mi prijde na dobry urovni. neni to moc prehnany, ale zase zadna nuda a nedostatek pew pew je spis plus :)

celkove me to bavi podstatne vic nez vsechny ty kriminalky a sberatele vajglu a kdovi co jeste.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Mně se líbí právě kvůli tomu, že to není klasická akce a je to trochu blíže reálu, i když samozřejmě ne úplně. Akorát mi ty příběhy někdy přijdou hrozně povědomý...
    KORESSAK
    KORESSAK --- ---
    NASA: Nerikam, ze je to spatny, ale trosku vic te akce ;) Zase to nesmi byt ciste jenom o zabijeni a buh vi cem, ale to vyjednavani se taky omrzi ;)
    NASA
    NASA --- ---
    KORESSAK: tak museli nejak predstavit team. me se celkem libi, ze je to dost o vyjednavani a ne rambovina. ale chapu, ze kazdy mam rad neco jineho :-))
    KORESSAK
    KORESSAK --- ---
    Abych rekl pravdu, tak me tento serial zase az tak nenadchnul. Videl jsem tri dily z prvni serie a tak nejak bych rekl, ze moc zabihaji do "psychologickych" problemu jednotlivych clenu tymu. Chapu, ze je to verna kopie realu, ale nevim no...
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    já teda mám v první serii 9 dílů a pak z druhý 4
    NASA
    NASA --- ---
    a kolik toho je teda ted vydano? ja koukal na imdb a tam maji naposled 1x09 - tu mam taky jako posledni - dalsi (1x10) koukam, ze by mela byt ted, tak jak to myslis s tim, ze zacala druha sezona?
    http://www.imdb.com/title/tt1059475/episodes#season-1
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    zacla druha sezona btw ;] i dyz tedka je pauza :/
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    jj, ja uz sem uploadnul 3 dily na moji masinu, pokud nevytuhnu u patyho dilu, tak mozna este nastavim to FTPko ;]
    NASA
    NASA --- ---
    tak jsem zkouknul prvni dil a jdu na druhej, vypada to dobre
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    serial je dostupnej na torrentu, na ftpku se pracuje.

kdo chce vedet o cem to je, nez zacne sosat tak asi takhle: http://serial.moviezone.cz/flashpoint/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam