• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHAOS_RK301.cz
    ARIA
    ARIA --- ---
    CHAOS_RK: koukám pěkně jsi to rozjel.. .) A jak je?
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    [ SHADY @ 301.cz ] (nejak se mi neukazuje menu na normalni odpoved)
    i to se ceni ;) vlastne mi staci chvilkova vypomoc/pohlidani kolotoce nez se treba najim a tak podobne...
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    SHADY: tak to na něj necham spadnout zvon....to je trefí oba. Každopádně tady je v PZE švestek jak nacpáno, Most je na to lepší.....můžu to svédst na nějakýho cikána :D
    SHADY
    SHADY --- ---
    xD Beky si vyslovne pral jit na hradby takze budes mit tu možnost. jinak chce si jit natocit orloj atd... klidne predem dam pro snipery planek dne xD
    VENTURA
    VENTURA --- ---
    SHADY: coooo??? A kde budou s kým a pod??? Mohl by jsi je donutit zajít na hradby, aspoň bych jim mohl obou nakopat prdel z kradeb dolu!
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: to ja spis asi dorazim jako pohybliva reklama... na vikend prijedou beky s czapem... no kdyby se vidlaci nejak zabavili sami tak by asi nebyl problem... no uvidime.)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    brigadnici vitani ;) na misto bych chtel dorazit tak pred desatou... tj. bud vas vyzvednu v pul desaty, prip. dorazte ;)
    SHADY
    SHADY --- ---
    Hahááá to mám kousek.... Vemu firemni triko a pujdu za kokota xD nebo ne?:)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    O víkendu 11. - 12.4. budou ve Tvrzi Kunratice (mapa) probíhat velikonoční trhy a 301 bude u toho. Pánové přijďte si procvičit postřeh a dámy si mohou dát masáž v přípravě na velikonoční pondělí! Dostupnost pražskou MHD, autobusem č. 114 ze stanice metra Kačerov do zastávky Kunratická škola.
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    SHADY: hehe, pekne si to trefil ;) 301301 uz asi ale nebude... beee :/ :D
    SHADY
    SHADY --- ---
    lol ten počet shlednutí:) ste udelali nejak schvalne ne? xD

CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    takovej malej sneak-peek ;) http://www.youtube.com/watch?v=czIIm9arHU8
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    THRASHER: no je jasny, ze budu muset rozlisovat, zda jde na skoleni nekdo, kdo o jezdeni uz neco vi nebo komplet laik, ktery nema zdani kudy spravne projet zatacku...
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    aha no zrovna to bych si poslech :))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    no co jsem tu skolu delal online, tak to stacilo a to tam bylo vzdycky kolem 20ti lidi... ale je fakt ze setupum jsem se moc nevenoval... tam, pokud by se to melo vzit z gruntu, je to na delsi a slozitejsi povidani...
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    CHAOS_RK: hodka je docela malo, to stihas rict vsechno o jezdeni, setupech atd? ale mozna ze se i zucastnim :))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Nově je tu možnost zůčastnit se kondičních jízd, či pro začátečníky závodnické školy, pod mým vedením (trojnásobný mistr ČR v Live For Speed, bývalý zaměstnanec Autodromu Most), pro zdokonalení Vašich jezdeckých a závodnických dovedností (správná technika závodní jízdy, vysvětlení idealní stopy, technika předjíždění, technika heel&toe pro řazení s Hčkem a spojkou, něco o setupech), které se hodí i reálném světě. Jízdy pro max 2 účastníky (doprovod v rozumné míře mít můžete) budou probíhat na RaceBoxech, já jako instruktor budu dělat doprovod z notebooku, případně předvedu techniku jízdy na RaceBoxu.
    Hodinové poježdění, s Vámi zvolenými vozy a zvolené trati, s výkladem příjde jednotlivce na symbolických 301,-

Místo: Praha, kousek od Vyšehradu
    Čas: kdykoli, dle domluvy

pro zájemce jsem k dispozici na všech dostupných kanálech (tel., email, icq 75660122, posta)
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: pekne:) hezky udelany... hlavne jak rikal ze se $slikama bude vetsi zabava xD;
    SHADY
    SHADY --- ---
    CHAOS_RK: ¨dyt si Dspavce vole x
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    sice OT, snad mi bude prominuto ;)
    http://www.redbullracing.com/en/4th-Sector/Webber--Vettel-Rip-Through-The-Rule-Book/
    co bude jinak v F1 2009, moooc dobre provedeny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam