CHUCKCHODESSA: díky za reakci! :)
1. No, na HP máme tam zmíněný produkty v podstatě 2x, i s perexem, kterej sem se snažil napsat spíš tak jako "úderně" a výstižně no :).. a jinak jsou ty produkty dostupný právě na HP na jeden klik, z podstránek pak taky.. plus různý klíčový slova a různý odkazy cílej na konkrétní landingpages.. tzn. ve finále když do Googlu dáš třeba "online pokaldna", tak ti jako výsledek vyjede u gramonetu přímo podstránka
http://www.gramonet.cz/produkty/online-pokladna/ ..
Je fakt že ještě chyběj víc zpromovaný řešení.. přemejšlim že bysme je nechali rotovat podobně jako Reference, resp. pod nima je místo na další podobnej blok.. ale tam jsme chtěli rotovat Akce a Demo.. no, ještě to promyslim :)
Jinak ale cheme HP právě co nejvíc "čistou".. lidi který ty produkty zajímaj tak prostě vědí o co jde, plus se na ty důležitý podstránky dostanou na 1 klik.. takže nějaké sloupce textů tam určitě nechceme, a pár vět tam jej jako u Referencí a Jendotl. produktů..
Plus je pravda že horní menu by bylo dobré s vyjížděcím podmenu s názvy podstránek..
Spíš by mě zajímalo, co říkáte právě na ten obsah jenodltivých 3 produktů a 3 řešen - zda je to takhle sepsané OK, srouzmitelné, zda je jasné co nabízíme i o co nám jde :). Podobně i jednotlivých Řešení..
2. jasný no :).. my si je i budem hečkat a dělat různý akce plus tam chci nějak zpromovat že budem schopný řešit na fcb i dotazy..
3. Jo, máš pravdu, tohle mě taky napadlo že sou jich tuny no :/.. kamarád tvrdí (a já z ovládání taky vím), že oproti ostatním CMS je to jeho fakt super.. ale jak to jasně stručně vystihnout na té HP, to nevím..
Nenapadá vás něco?? .))
Kadžopádně mě napadlo navrhnout to, že bysme udělali nabídku / oslovovali v první fázi s tím, že potřebujeme CMS odladit "naživo", prostě odladit na nějaké zakázce, takže by to bylo za hodně levno.. v klubu o eshopech sem čet že dost lidem i ty známé zaběhlé eshopy nevyhovují a zazněl tam nápad poptat eshop přímo na míru pro třeba 3 4 společné projekty, což by pro nás bylo ideální.. nejsme žádnej moloch kterej se snaží sbírat a "odrbávat" lidi jak na běžícím páse, neni to zatim naše upně hlavní činnost (ale chceme aby jednou byla), ale zároveň na to máme prostě celkem dost času a chceme si s tím neustále hrát a ty klienty si hýčkat..
INTEGER: taky moc díky :)
1. sposuta textu - ano, asi by to chtělo zredukovat, ale dle mě moc není jak, tohle info tam prostě potřebujem.. řešením by bylo udělat další podstránky, kde nahodit třeba ty Ceny a popis funkcí (to chci časem něco jako je třeba
http://www.lite-shop.cz/cenik-e-shopu )
2. ano víc a lepších imgs chceme, teď na ně bohužel moc nemáme financ, chtěli bysme prostě pak od profíka obrázky proudktů fakt na míru.. btw co říkáš/te na to, že byl jeden z plánů grafiku jednotlivých Produktů přizpůsobit těm názvům řeckých bohů? :)).. plus jsme je takhle nazvali abysme mohli použít i takový ty "cool"(? :) hlášky typu Online pokladna POSEIDON - přehledný online pokladní systém, který Vám pomůže v záplavě účetnictví" nebo něco takového :))
Video je super nápad, asi ho uděláme! Ty současný imgs jsou prostě s šipakam byly prostě narychlo můj amatésrskej fail, ale necháme to tam ať je tam prostě aspn něco.. i když možná že když už je demo, tak to stáhnu mno, a dám tam jen čisté printscreeny..)
Plus chceme časem vyladit různé "call to action" buttony a ano, prostě to zpřehlednit.. tohle bych ale ve finále opět nechal klidně na grafika - různě vypíchnout důležité věci apod. (což by dost pořešilo i tu sposutu textu..)
3. DEMO - já sem to chtěl právě bez přístupů, prostě aby si s tim moch každý pohrát když se nudí v práci apod., bohužel(?) kamarád má sgrategii, že to nechce zpřístupnit jentak kdekomu kdo se nudí v práci :), má za to že mejl pošlou potenciální zájemci nebo lidi co to aspoň trochu zajímá, zároveň jakmile budeme mít kontakt, tak je dobrá šance je do toho zaháčkovat stále víc a víc :). takže nevim no..
4. bambilion CSMsek - ano, ale ty levné prostě neumožňují tolik věcí a nemají totil funkcí), plus mi chceme dodat prostě kompletní a plně přispůzobené CMS/shop klientovi přesně na míru plus servis.. a takovým těm lepším cms chceme konkurovat tím, že budeme prostě lepší ;)
To demo ještě potřebujeme dovychytat, ale pak Vám na požádání tady na Nyxu hodím a zřídím přístupy přímo pro lidi z tohodle i z dalších klubů, když bude zájem.. (aneb neberu vás jako jen tak někoho, jednak samozřejmě se budou hodit i připomínky k CMS, plus třeba se vám to fakt zalíbí a bude kšeft ;))
5. add FCB jako podpora - jasné no :), ale na netu visím denně, tak to snad nebude problém.. plus tam chci vychytat/udělat nějakou záložku, na který bude náš stručný! popis a nějaké ty hlášky že dotazy odpovídáme max. do jednoho dne třeba..)
add FCB jako marketingový kanál - nemyslím si že je to úplně špatné.. na FB je samozřejmě spousta lidí copracuje v různých firmách, které fungují na/potřebují nějaký interní/informační systémy, sposuta lidí dělá weby, atd. žeš