ACID: myslim prepinani mezi sekvencnim a obycejnym ostrenim...
no jako ja to taky nemyslel ze by se zboril svet, ale mluvilo se tu o tech rozdilech a ver mi, ze jak si to jednou skusis, tak pak teprv budes vedet o cem se bavim, i kdyz napsany to vypada jako malickost... ale rikam, neni to pro me duvod ten fotak zase menit :)
GHOSTSTALKER: no co je mi znamo, tak pri nateceni af uz nefunguje, ale mozna se mylim, nicmene tohle se hodne resilo a za nejvetsi problem tech videii bylo prave tohle...
a ja s tim af systemem myslel treba alespon vsechny body krizovy, to by hned bylo o necem jinem, nemuseji do skoro nejnisi tridy zabudovat nejakou extra novinku...
VASAX: no tak taky je to reseni, ale treba pri nocnim foceni nekd emimo civilizaci (napr hvezdy apod.) je LV naprosto neocenitelna pomucka a to prave kvuli manualnimu ostreni... ale i takhle furt mas to nastavovani na display a i kdyz se to naucis naspamet a nechavas fotak u oka, tak nejak se pohybovat tim krizovym volicem kdyz to mas u pusy je taky dost krkolomny...
ale nechapejte me jako ze si stezuju, patri to proste do tehle cenove tridy a mozna hlavne do tehle tridy uzivatelu... jenom vycitam rozdily :)