jinak podle myho hodnoceni (nekomu sem ho uz vnucoval) to tenhle rok bylo celkove hodne dobry, a ja si to zase fakt uzil.
divoci hned na zacatku naladili a rozberceli deti - dospeli se zacinaji desit, kam to vlezli. brouseni mece i jeho odhozeni skvele, rakev perfektni.
bafani v prilehle mistnosti hezky zahralo na rozjitrene nervy (ta holka na podlaze byla super).
sochy/bludicky trochu vsechny uklidnily (to ty svetylka). kdyz nekdo brecel nahlas, tvrdil jsme ze kdyz neprestane, privola tim dalsi strasidla - to vzdy zabralo.
loutky nahore byly dobre ale prislo mi ze mely nejmene vyuzity potencial (jen blokovaly cestu) a u skupin s "odvazlivci" schytavali nejvic posmesku (moje skupiny mi prislo, ze si to nedovolily - alespon sem to nezaznamenal)
sasek + panenky - snadno se to bez nich obeslo, coz mluvi za vse - kdyby bylo vic casu na jednu prohlidku, dali by se vyuzit lip.
karneval - prislo mi (pres moji velkou neduveru) ze to byla nejlepsi cast. vynucene ticho, pocatecni uklidneni tancem, perfektni melissy krik - nikdo ani nedutal, dokud jsem lidem nenabidl masku (nechcete masku? ja taky jednu mam a jsem uplne normalni) - dospeli se bavi, ale deti se dal boji. podle meho nazoru dobre vyvazene)
zpatecni cesta pres loutky a bludicky uz byla rutina, ale deti se porad baly - ale uz nebrecely.
oddech na slunci a vstup do sklepa - rusalky byly rozhodne lepsi nez potom strasidla - ale i tak to bylo hodne pruchozi, a tak nemely moc co udelat.
strasidla co tam byly potom byly vubec nejhorsi - bylo videt ze se decka nudej a tak porad menili pozice, odchazeli a vraceli se. behem straseni si povidali, atd. pritom nektere jejich straseni bylo vyborne.
rytir u vychodu branici vylezu byl podle me super (ikdyz nebyl planovany), a v nedeli docela chybel.
celkove byla vsechna hudba moc nahlas - a ikdyz se ztisila, tak scenkam u divokych i na plese to kupodivu ubiralo na atmosfere (zarazene ticho je mnohem strasidelnejsi) - ale chapu, ze s hudbou se lip hraje karneval. idealni by bylo, kdyby hlasitost nekdo zesiloval a tlumil (vypnul) podle situace.