SELLIGAN: Rozhodně, rozhodně, víly, skřítci, Oberon a Titánie a Puk..to určitě..ale určitě tam musí být i Ten Karel Hynek Mácha, neb na tom trvá paní Kastelánka a hlavně on nějak souvisí s datem 15.5. Ale!
K.h.m. nepsal nejhůř a vůbec by nevadilo, kdyby se předčítalo jeho dílo:)
Letos se má podle všeho změnit celá koncepce programu v interiéru:) Takže...zámek bude volně přístupný. Jak se to organizačně zajistí už vím:)
Dále...Ivetka mi zachránila život, protože přišla s nápadem, který zachrání celou koncepci otevřených místností:)
Jde o to, že v každé místností se má dít něco, co je nazávislé na programu v další, aby tam lidi mohli posedět, poslechnout si básně, hudbu..
V hlavním sále se bude zpívat, tančit, hrát divadlo..bude i časový program pro hlavní sál.
Už mám zařízenou baletku na špičkách v klasickém kostýmu. Číst se bude tedy krom Máchy ještě Goethe, páč na zámku osobně byl. a pak tam bude místnost autorského čtení(kdo znáte Jirku Básničku). Na divadlo bych moc ráda Peldrica, neb on toho Shakespeara jako fakt umí..a pak, kdo se přidá a bude ochoten se přidat s čímkoli, co umí..:)Znáte to:)
Je to jen nástřel, je potřeba do toho zakomponovat i venkovní program, kam Víly a spol. zapadnou úplně přesně. Na výmýšlení máme dost času:)..., jen v neděli musím na zámek napsat název akce..., takže kdyby vás něco napadlo..Hanka v tom chce toho Máchu...Já jsem pro něco ve stylu Květinová nebo Májová slavnost na Jezeří:))