• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    SELLIGAN: Jen mě tak napadlo... Dokážeš si představit, jak náročné by to bylo na jakékoliv "kulisy", propriety a tak? Ne, že by se mi to taky nelíbilo, a jsem naprosto pro jakoukoliv špatnost tohohle typu, ale kde to vzít a nekrást?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    vzpomeňte i třeba na poslední larp na Řečici, navíc kdo z nás nemiluje pána prstenů!! a navíc řekla bych, že kostýmy nebudou problém. Fakt bych se spíš zaměřila na jedno téma. Co ty na to Railo?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KADOUS: přesně! Úplně to vidím!!
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    KADOUS: Hraješ mi na moje pánoprstenovské srdéčko! Ale jako těžce! Ááááách...krásné počasí, krásné kostýmy...jsem ochotna se k čemukoliv takovému propůjčit :)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    KADOUS: Joo, tak tohle se mi ovšem taky moc líbí, úplně tu romantiku vidím :o)))
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    SELLIGAN: Naprosto s Tebou souhlasím, přesně o tomhle jsme se včera bavili s Mihaiem.. ono vrazit na jezeřské plakáty třeba "Přijeďte se podívat do Bradavic.." by nemuselo být vůbec špatné - a zaujalo by to tu důležitou cílovou skupinu (tedy ne komunitu zasvěcených fantazáků od 15 do 25 let) ;-) Asi by to ovšem bylo náročné na kostýmy..
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SELLIGAN: Teď jednoznačně frčí Game of Thrones... ale opět jen v rámci komunity zasvěcených :-)
    KADOUS
    KADOUS --- ---
    Ač fanda SW, musim přiznat, že jako kulisa by se Jezeří spíš hodilo na Pána prstenů. Napadá mě třeba ve sklepech udělat líhně skřetů, uruk-hai a tak. V komnatách vyzdobit Roklinku jako domov vznešených elfů. Park nahoře zas lesních - Lórien s Galadriel a Celebornem. Na nádvoří trhy v Edorasu či Minas Tirith. Sehnat skupinu šermířů na skřetí šarvátku by se snad taky dalo.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Vzhledem k romanticke povaze naseho vsemi oblibeneho zamku bych se priklanela k verzi Pana prstenu ruzne po zamku, mixovani dokonce 3 temat (zivot na zamku, fantasy, SW) mi prijde trochu jak na Comicconu nebo Festivalu fantazie..Chapu ale to, ze chces udelat neco noveho, neco jinak, ale obcas mene je vice.

    Co takhle vybrat si teda jedno tema, jeden atmosfericky prvek a ozvlastnit ten jeden, pracovat na nem. Chce to napady a fantazii a na tom snad vsichni zapracujem, ale prilis mnoho podnetu spis ukazuje nas nedostatek fantazie..
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    RAILA: A pochopila jsem správně že banda stormtrooperů a wookie znamená, že jsi zvala Vaderovu pěst, 501. ?
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    RAILA: Tam jde o to, že by technika jela se zvukařem.... V tom to je...
    JollyBand .:: Music ::.
    http://www.jollyband.cz/index.php?idStranka=6
    - ozvi se mamině na maila nebo telefon, ví toho víc, než já. Oni by taky moc rádi, ale znáš to.... Je to blbé, tohle vystupování po všech čertech a za nic - a oni se v tomhle berou vážně ;)
    RAILA
    RAILA --- ---
    ELVOTHIEN: Já je tam moc chci, ale peníze za zvukaře jim neslíbím...ale můžu se zeptat, jestli seženu zvukaře:))))
    Takže jim řekni, ať si to napíšou do diáře, že mi o ně velmi stojíme...a zkusíme jim sehnat zvukaře...ale techniku nemáme...
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    RAILA: Já se ptím, budete chtít ten Jollyband, nebo se ti to tam nehodí? Protože pokud ano, budou chtít ozvučení, počítám, že to asi pořádný k dispozici není, a to by znamenalo minimálně platbu za zvukaře apod.
    Ráda bych věděla, jak na tom jsi, abych jim mohla říct ano/ne.
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR: Jestli chceme zaujmout, tak musíme dělat i to, co od nás návštěvník nečeká...my ho musíme neustále překvapovat...dáme mu něco co zná a má rád a pak něco navíc...protože pro to navíc oni se vrací..jsou zvědaví, co vymyslíme nového...a tohle..tohle je nečekané:)))nebojme se dělat to jinak než jinde:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR: Jestli chceme zaujmout, tak musíme dělat i to, co od nás návštěvník nečeká...my ho musíme neustále překvapovat...dáme mu něco co zná a má rád a pak něco navíc...protože pro to navíc oni se vrací..jsou zvědaví, co vymyslíme nového...a tohle..tohle je nečekané:)))nebojme se dělat to jinak než jinde:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Vaše obavy plně chápu, ale já ty lidi v kostýmech potkala osobně...a je to síla...ty kostýmy mají obrovskou ...efekt...Hvězdné války nejsou zase úplně mimo...znáto kupodivu dost lidí..a tady nejde o to nalákat jen fanoušky( i když ano, hodlám to poslat do všech fandomů, že se to konat bude)..Nicméně mě mrzí, že ve mě máte tak malou důvěru:)
    SW je obrovské lákadlo a jsou ideální na plakáty:) Ale to samozřejmě nebude všechno...chci tam pohádkové bytosti, elfy, skřety, troly, víly, šlechtu na zámku i služebnictvo...tanečnice, hudebníky...co si budeme namlouvat, zámek potřebuje teď rozvířit vody...a to jako že dost...Prostě to letos uděláme extravagantní...ale to je to, co je teď potřeba udělat...rozvířit vody...tak holt budeme úplně první zámek, kde pobíhal Luke Skywalker, Chebaka a Darth VAder...s nimi se na nádvoří budou lidi fotit, oni jim budou pózovat a děti se poblbají štěstím..i kdyby nevěděli, co to je, ty kostýmy samy o sobě je budou fanscinovat:)
    V zámku mezi tím budou probíhat prohlídky se scénkami ze života na zámku..opět okořeněné o různé prvky...
    Prostě dáme všem všechno:) Na nádvoří scifi, fantasy, občerstvení, tanečnice a kapela...a pěkně to rozvrstvíme po všech nádvořích....
    V zámku pojede rádoby klasika....
    PO loňském debaklu máme dost co napravovat a tímhle si myslím, že to půjde...
    Co se propagace týče, paní kastelánka je ted nemocná a celá akce je na mě a na Příbovi jako zástupci kastelána....máme plně zelenou...ano, značná část propagace bude stát na nás...ale když každý z nás rozešle plakátky po mailech, dáme to na face a nyx a každý, kdo může vytiskne plakátky a bude je všude rozdávat a lepit kde to jde, ono to půjde..a samozřejmě zámečtí něco nechají vylepit...na nás je do dvou týdnů vymyslet název, plakát a jeho podobu a ta pak v mostě bude vyset...

    Takže, přátelé...za každou pomoc a návrh budu vděčná...
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    Souhlasim s mihaiem.Stormtroopeři a jediové na jezeří?to je opravdu blbý.Je to normální český hrad a náštevník nečeká ,že tam na něj ze stropu spadne spider-man.Nám co víme o co jde to muže přijít užasný ale normální návštěvník to nepochopí a bude si myslet že po zámku běhá skupina chovanců z ustavu
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Semnou by ještě jela moje spolužačka:) Pokud by to bylo možné :)) Hrozně se pro to nadchla:)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    V první řadě se hlásíme v počtu 3:)

    V druhé řadě mám obavy...
    Rozhodně nechci pičovat. Ale téma se mi úplně nezdá.
    Rozhodně to bude bavit nás, účinkující. Bude to super LARP s prolnutím SF a F, odvaz a parádní legrace. Otázkou je co tomu řeknou návštěvníci.
    Tři autobusy zájezdu důchodců budo přinejmenším konsternovány. Navíc pokud se nezapracuje na propagaci a kastelánce, bude se opět zvát na "Život na zámku".
    Prostý lid z valné většiny bude koukat jako pověstné tele na nová vrata a nebude chápat, která bije. Chytat se budou především naši vrstevníci a to ještě jen ti, kteří mají aspoň základní povědomí o SF a F.
    A v neposlední řadě mně osobně to prostě nějak neštymuje. Na zámek, tím spíš na Jezeří, patří klasické pohádkové postavy. České, především.. A samozřejmě nějaká ta šlechta. Představa Jediů na zámku ve mně působí jisté rozpačité pocity...

    Každopádně ať to bude jakkoliv, určitě s náma počítej. Jak říkám, určitě si to skvěle užijeme. Jenom jsem cítil potřebu vyjádřit své obavy...
    ZURG
    ZURG --- ---
    Hlásím se, počítejte se mnou !!! =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam