• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR: Za celou sezonu:)

    IRWIN: Je to tam napisané nad odkazem, ale ještě jednou pro sychra..heslo je Raila
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Jaké má být to heslo k fotkám? :-)
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    22 tisíc navštěvníku?
    RAILA
    RAILA --- ---
    Ahoj Lidi:) Chtěla jsem vám poděkovat už včera, ale po sprše a véče si pak pamatuju až dnes ráno, od ashe vím, že jsem prostě upadla to instantního komatu, tak vám moc děkuju až teď....bylo to úplně moc nejvíc ..a úžasný...a úspěšný a taky trochu úchylný, jak to mám ráda a tím správným směrem újetý a lidi odcházeli spokojení a děti plakaly, ale do toho se venku smály a nakonec i malá Anička mi v neděli zamávala na rozloučenou, tak si říkám, že to prostě stálo za to:) Fotky už jsouv základu hozené na face, dávám je i sem, heslo je Raila

    www.jamfoto.cz - Fotoalbum - Fotografie pod heslem
    http://www.jamfoto.cz/fotoalbum/fotografie-pod-heslem/

    Letos se mi stýská až nezvykle hned, brzy a už aby bylo zahájení, bylo mi s vámi krásně, jste super banda, kterou je radost organizovat...odjížděla jsem poslední a všude vládl klid, po nikom nezůstal bordel a paní kastelánka málem ukápla slzy dojetí, jak že se to prý letos vůbec povedlo...

    Máme za sebou velmi úspěšnou sezonu, přes 22 tisích návštěvníků, což je o tisícovku víc jak loni...zahájení bylo podařené a návštěvníci se po něm ptali, co že bude za rok. Strašení z letoška bude těžké příští rok překonat, takže už ted můžeme vymýšlet, čím lidi za rok překvapíme:)

    Můj osobní úkol je do příště pro vás všechny vymyslet lepší jídelní systém, aby se spravedlivě dostalo na každého zaslouženého, abych necpala kamče a katky červený, když pijou bílé a růžové a spousta drobností a snad i konečně a to je můj velký úkol, zajistit aspon jednu kňavírnu. Žijte blaze a těším se i jinde na viděnou.Mějte se krásně a díky moc:)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    Díky fšem! Letos to bylo opravdu výživný :)
    KAKANA
    KAKANA --- ---
    I já chci všem poděkovat za supr akci, ještě teď mě bolí za krkem (ať taky patřím do skupiny strašidelných mrzáků). Moc jsem si to děšení dětí užila, teď už zas abych hrála hodnou pačku :(( Těšim se s vámi na další strašení!!!
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    KATHY_:
    SELLIGAN: Ten dotyčný průvodce se prý ptal dcerky té paní, jestli se bojí, a chtěl po ní "dát na to ruku" a ona mu ji vyděšená vždycky podala :-)) Já bohužel průvodce neočuchala, tak nevím, každopádně paní byla nadšená, tak co..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Kathy!! mysli na mrtvé štěňátko.. mysli na mrtvé štěňátko..mysli na mrtvé štěňátko :))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Bylo mi s vámi super - hlavně teda v našem upířím salónku a (speciélní dík patří Kathy a Kájovi za ty neskutečné voloviny za scénou), hezky se mi s vámi mrzlo, házelo kyticí a samozřejmě hrálo. Mé trapně teatrální "ach né....to je Van Helsing!!" me bude strasit jeste dlouho :)

    ztráty tento rok :kostýmy ještě nevím, ale Evička postrádá saténovou rukavičku
    a já mám půlku ulomeného zubu (ať žije tesco čokoláda!)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KATHY_: ještě táta od Týnky
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    SELLIGAN: Minimálně z průvodců řekla bych. Průvodci byl Merle, Pip, Markus, Filip a to je všecno ne? Jinak byly průvodkyně ne? A nezdá se mi že by jeden z nich nějak chlastal
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KATHY_: já myslím, že tam nechlastal snad nikdo!
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    RHIAN: To by mě zajímalo který ten průvodce mohl být na mol..
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    A já vám sem pro radost nesu vesměs pozitivní reakce návštěvníků, jak jsem tak posedávala venku a družně se zapojovala do cizích hovorů.. děti vycukané, ale plné zážitků, rodiče moooc spokojení. A dostala mě reakce jedné z maminek hovořící k tatínkovi: "Nooo, paní říkala, že jí tam straší manžel, víš.. jsem jí zrovna chtěla říct, jak ten průvodce byl namol, strašně to z něj táhlo - ale byl vtipnej!" :-D Zdá se, že i návštěvníci jsou nakonec tolerantní k náročným teplotním podmínkám a omluví i neprofesionální alkoholický poklesek ;-))
    KADOUS
    KADOUS --- ---
    Ach, budiž blahořečeno písmo, neb zde jedno jest, že stále ještě mluviti nemohu. Zdravím všecky, děkují za vyčerpávající víkend a těším se na fotky. Pokud si někdo měl v úmyslu syslit ty svoje pro sebe, tak to jakože prosim ne. Ď.
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    ta melodie z poslední místnosti se mi bude zdát celou noc asi...Vážení, nemám dostatek slov na sdělení dojmu, takže ...! (další tři nadšené tečky, a unaveně spokojený strašidloškleb)
    JANAJASMINA
    JANAJASMINA --- ---
    V Mostě budem v cca 19.30.
    RAILA
    RAILA --- ---
    Lidi:) vemte si termosky na horký čaj do zámku...)
    Jinak jídla je tuna...tak doufám, že přijedete hladoví:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    JANAJASMINA:
    SEKUBA: Pokud pojede mihai dřív než kolem sedmé osmé, tak i tak pro vás mám odvoz...napište mi na mobil, v kolik dorazíte do mostu, zařídím vám odvoz...s ním se domluvíte, kde se naberete...


    LOGREGAR: My dorazíme tak lehce po čtvrté hodině.) ale klidně tam jeďte dřív, dvojka je vaše:)

    SELLIGAN: Jeďte klidně ve dvanáct...počítá se s námi:)))
    RAILA
    RAILA --- ---
    JANAJASMINA:
    SEKUBA: Pokud pojede mihai dřív než kolem sedmé osmé, tak i tak pro vás mám odvoz...napište mi na mobil, v kolik dorazíte do mostu, zařídím vám odvoz...s ním se domluvíte, kde se naberete...


    LOGREGAR: My dorazíme tak lehce po čtvrté hodině.) ale klidně tam jeďte dřív, dvojka je vaše:)

    SELLIGAN: Jeďte klidně ve dvanáct...počítá se s námi:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam