• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    YouTube - HC Bílí tygři Liberec - HC Slavia Praha 3:4 - 7. čtvrtfinále 2011
    http://www.youtube.com/watch?v=2SgT9_4NsaM
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    TPK007: to neni breceni, ja ho nesnasim
    TPK007
    TPK007 --- ---
    ... a vy furt brecite, jak tomu hokeji nerozumi :D

VIDEO: Záruba věštcem. Další video komentátorů ČT uniklo na veřejnost – Sport.cz
    http://hokej.sport.cz/clanek/183915-video-zaruba-vestcem-dalsi-video-komentatoru-ct-uniklo-na-verejnost.html
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: navic pred tim faulem vosvrdy sel ven zizka skoro za nic a o tom tam nebylo ani slovo.

to ze ma nejakej problem se slavii ti rekne kazdej kdo slavii sleduje a vcerejsi diskuze na hc-slavia je toho jasnym dukazem.

nejvetsi jeho sracka co letos vyblil: zaslouzi si slavia hrat v O2 arene.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: nebudu komentovat tvé vnímání Záruby... dle mého nemá cit pro hru, nezná pravidla a hlavně je samožer jak prase

ale ten faul Vošvrdy byl do nebe volající... tohle se píská všude....i v playoff... plus to jeho postěžování, že Kopřiva to udělal taky apod.. schválně jsem si teď projel celé prodloužení... a část 3.třetiny

je to člověk který okolo sebe udělal auru odborníka, věřím, že jsou lidé co mu to žerou, ale kdo trošku více vidí do hokeje se musí smát... je to asi jako kdyby mistr z továrny komentoval vládní reformy, ano lidé mu budou rozumět, ale bude plácat...
    KYTT
    KYTT --- ---
    Dneska sem na to kouknul znova a speciálně sem se soustředil na Zárubu. Kuban tady řikal, že ten konec za něj musel komentovat Pospíšil - naprostá blbost. Proti nám vůbec zaujatě nemluvil, často mluvil o faulech či simulacích libereckých...

RZ: "vondrkovy kličky už nevypadají tak ladně jako na začátku utkání" ....vondrka za pár sekund gol ..."hmm tak Vondrka mě přesvědčil, že sil má ještě dost"...naprosto fér

ten vošvrdův "faul"...taky si myslim, že se vošvrda snažil hrát puk, menší faulík tam asi byl, ale v prodloužení se tohle fakt nepíská
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    ALCAIM: A co ta ruka, Roberte? - To nevim, ale Kopriva tam mel predtim neco podobneho :-)))

Na druhou stranu si myslim, ze oproti roku 2008 to bylo naprosto nezaujate krasne komentovani. Videl jsem ale pouze 3 tretinu + prodlouzeni.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tv.hokej.cz - ideální řešení!
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tak jsem se ted znova kouknul na konec zapasu a musim s vetsim nadhledem ohodnotit vcerejsi vykon Zaruby - vetsiho zmrda neznam! uz i ten pardubickej chuj pospisil se nas musel zastavat.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    vstupenky na semifinale:
    HC Slavia Praha | Vstupenky | Vstupenky
    http://hc-slavia.cz/zobraz.asp?t=vstupenky
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    kde zkouknu těch posledních 5 minut a prodloužení? (trhám si vlasy, že jsem to včera propás)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ja jsem byl na prvnim zapase v liberci v prvni rade hned za nasi stridackou. hodne me to deni na stridacce prekvapilo. ruza se tam smal jako maly dite. kdyz nedal kadlec gol do prazdny tak k nemu se smichem prisel a placal ho po zadech.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    zase ale Růžova zkušenost, na hráče nekřičel, neznervózňoval, jen tam chodil, podporoval, uklidňoval....... mazec!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BIOBOID: Taky to prodloužení vypadalo - z prdele klika
    TPK007
    TPK007 --- ---
    meanwhile in parallel universe:
    JOHY
    JOHY --- ---
    navíc s pokřikem "co to zpíváte" mě liberecky srali...
    JOHY
    JOHY --- ---
    Nejvíc!
    musim se ale přiznat k jedná věci: asi nosim štěstí tim, že nechodim: v liberci po ftobale jsem musel jet domů a řikal jsem si: to je stejně prohraný. a byl to obrat ja k sviň, dneska jsem odešel v 54. že je hotovo....kurňa ale jíá to semi chci vidět live!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam