• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: a víš co by ti na to řekl, kdyby tady byl?
    "rachna kachna"
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tak to vypadá, že by mohlo být v pátek i v sobotu přes 10 tisíc lidí....... To si bude muset Robertek vymyslet nějaký důvod, proč to tak je, na fanoušky hostí to tentokrát asi nehodí....... Jsem na něj zvědav....
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KOZLIKK: ale zase se mi líbil ten led bez reklam...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Kanonýr Pospíšil: Hrajeme hokej, který je nepříjemný pro každé mužstvo
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Kanonyr-Pospisil-Hrajeme-hokej-ktery-je-neprijemny-pro-kazde-muzstvo-5178
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Červajz přijede do O2 na domácí zápasy semi...... by si mohl vzít brusle a zahrát si za (na) Poletína :-)
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    Krása, jsou to borci ty hokejky!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ALCAIM: především rachna kachna!!
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: a navic vymyslel RACHNA KACHNA!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ALCAIM: jen cos to dopsal tak hned teploušci ti to omínuskovali koukám... nevím který z nich, ale je to veselé....

holt Záruba je jejich zhmotněný sen o Naganu a téměř svatý... škoda, že si to o sobě myslí i on sám
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Zaruba kterej kazdy kolo resi jak malo chodi lidi na slavii dnes zapomnel pripomenout, ze trinec ani neni schopnej vyprodat jejich 5tisicovej stadion na semifinale extraligy, asi nahoda...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: super... spise jsem cekal neco o tom, ze neplatej vyhry o gol, ale tohle je trefnejsi ;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KUBAN88: spokojenej?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    změňte název diskuze ať se to nezakřikne!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pospíšil se strašně rozehrál, mi přijde, že to teď táhne... Asi si ho slizskej Liborek Zábranskej stáhne zpátky....... doufám, že se mu nebude chtít...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KOZLIKK: já si všiml, že tam v tom Třinci maj různý prales-manýry... Třeba v prodloužení pustil pán u dvířek hráče dvě vteřiny před vypršením trestu, pohodička...
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    A vi nekdo za co dostal zizka ten osobni trest? nejak jsem to nestihl proc to bylo
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Je to tak.
    Ja vcera jsem to nepobral,zcdalo se to jak ztraceny a pak najednou a gol a bohuzel to nedopadlo a dnes proste sileny.Vybornej tym,dobre tam ruza serval Krejcika a uz se tesim na sobotu... Vim,ze patek je taky dulezitej,ale ten uvidim bohuzel jen z telky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DOWSON001: protoze vitezsstvi o gol vytacej spartany do maxima :)))
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    DOWSON001: Nerouhat se, prosím! Vyhráli jsme a to je to nejdůležitější. Navíc takové zápasy jsou aspoň zajímavé :-)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ja uz k tomu letos nemam co rict, tehle tym dre, dre a dre. jsem hrdej ze fandim takovymhle borcum co do toho davaj uplne vsechno.
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    parada,uz jsem nedoufal.nevim proc slavia nemuze jeden zapas jedoznacne vyhrat,proc jsou to furt takovy nervy... asi se setrej na vikend!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam