• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    TPK007
    TPK007 --- ---
    DOWSON001: trineckej autobus jsem predjizdel ve 4 hodiny na 20. km D1... rikal jsem si ze maj docela odvahu :)
    YZERMAN19
    YZERMAN19 --- ---
    DOWSON001: no ono je to těžký, někomu zas vyhovuje když se může v klidu vyspat ještě doma...a můžu říct že jsem v létě jel na dovolenou autobusem karlovejch varů a ten byl dost luxusní takže myslim že na tu cestu se vymlouvat nikdo nemůže
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Doufam,ze do polska jeli uz dnes a ne jak v pondeli v den zapasu.
    Demence nechat je sedet v buse nekolik hodin a pak hrat tak dulezitej zapas...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    EDASX: no jasne :))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    CRHA: no voni prvnim slovum nerozumneli, ale pak se rozvzpomneli, ze uz to slyseli na polskejch slavnostech, kdyz slavili zelezarny vyroci
    EDASX
    EDASX --- ---
    JAHODOVE_PYRE: me se vic libilo PO A PO A POPELARI! =)
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    ALCAIM: Pořadatel akce bude taky zřejmě slávista:-)

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=119416784803108
    CRHA
    CRHA --- ---
    JAHODOVE_PYRE: a u český hymny první dvě sloky něco pořvávali na Růžičku, asi jsme jim měli pustit pšonskou hymnu
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    a jako hit vecera beru popevek PRAŽSKÉÉÉ KURVI TO ZTE VÍÍÍÍ
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: opice z polska
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    jinak Varada je kus vylizany vopice bez spetky rozumu. Vymrdanec, vymrdana . Pamatujete na film " Krvavy sport " s Vandammem ? tam hral Bolo Yong - po vyhre vzdycky kynul prackama - zrejme tam se inspiroval ten vomrdak !
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    jak se udala bitka mezi vasickem a varadou, melo to dozvuky i v hledisti. Naproti nam, pres led, vyvadeli nejaky pako v obleku... zavanelo to pekne zhoustlou naladou.
    No a ted v patek do polskejch vopicich hor :/
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    koureni skodi zdravi, trinecaci se o tom presvedcili na vlastni kuzi
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    EDASX
    EDASX --- ---
    este, ze sem nesel vo druhy prestavce na cigo koukam =))
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    nevim presne jak to zacalo, byl jsem na cigu a najednou se tam lidi zacali strkat nejdrive, pak zacaly litat zidle a pak uz to slo na pesti..par lidi, co to chteli uklidnit dostalo taky, poradatele absolutne nezvladali. v jednu chvili to uz malem vypadalo na hromadny lync, par trinecaku uprostred a okolo stahujici se kotel lidi "tahnete domu"
    KYTT
    KYTT --- ---
    KUBAN88: kéž by :)
    TPK007
    TPK007 --- ---
    je to original, obrazek je prevzatej z lidovek, ne z novejch humoru

Je to můj obývák, chlubil se Hušák. Teď dává od O2 Areny ruce pryč - www.lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/je-to-muj-obyvak-chlubil-se-husak-ted-dava-od-o2-areny-ruce-pryc-pua-/firmy-trhy.asp?c=A110118_140746_firmy-trhy_mk
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ja bych taly rekl ze je to original
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KUBAN88: já si myslim, že ne... ale originál jsem četl už dávno, tak si jistej nejsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam