• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    CRHA
    CRHA --- ---
    MAXXB: já bych se nedivil, kdyby tam byl těsně před Růžou. Já si pamatuju, že tam byli: Sýkora, Caldr, Beránek a možná Šindel, ale tem měl možná jenom juniory.
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    CRHA: mno tak v tomhle jsem teda jalovej... :(
    CRHA
    CRHA --- ---
    Lidi děláte si prdel a já to jen nechápu nebo si nepamatujete, že starej Beránek trénoval taky Slávii?
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    MAXXB: tak v genech to bude mit.. trenoval jeho tatik Litvinov 95/96 .. střibro..

Česká hokejová extraliga 1995/1996 - Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A1_hokejov%C3%A1_extraliga_1995/1996

coz zase neznameno za pristi rok by to střibro mohlo bejt.. :))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    CRHA: beres mi ta slova z ust ;)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    HAVANA: já hlavně doufám, že bolka už v extralize příští rok nebude
    CRHA
    CRHA --- ---
    TPK007: no jo, ale rok asistentem pod Mistrem :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TPK007: jako je mi jasny ze ruza je jen jeden, ale nebyl na tom on kdyz nastupoval uplne stejne ?
    TPK007
    TPK007 --- ---
    i kdyz mam beryho rad, tak kolikrat uz se ukazalo, ze kvalitni hrac nutne nemusi byt kvalitnim trenerem... a jenom rok v pozici asistenta je sakra malo na to, aby mohl acku sefovat sam
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    no ten beranek to by aji mohl mit i v genech ne ?? Netrenoval i jeho otec ??
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a navic ruza neodejde pokud nebude mit jistotu ze to po nem prevezme nekdo dostatecne kvalitni (co ten beranek treba ?)...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIOBOID: myslis ze by kladno pod ruzou doslo do semifinale extraligy ? nebo boleslav ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HAVANA: seš si jist?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ale picu sestup, i bez ruzi na tom budem furt lip nez kladno, boleslav nebo ty komici z salintownu...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    no nic, pristi rok sestup a navrat do edenu. pak se ruza vrati a zase nas dostane zpatky, pak ze se historie neopakuje.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ani nejde o trenera acka, ale o to ze on vede i mladez a diky nemu mame takovejch mladejch v acku a muzeme to hrat na tyhle urovni, ikdyz nejsou momentalne prachy.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pánové, to je v prdeli!
    KYTT
    KYTT --- ---
    tak kecat bude moct určitě, dyť je spolumajitel...;)
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    JAHODOVE_PYRE: mno tak pokud by mohl kecat do volby sveho nastupce, tak by snad ta baraž nehrozila.. kazdopadne kdyby odešel tak by to nebylo zrovna veselé...
    CRHA
    CRHA --- ---
    já si zase myslím, že Růža by pořád tahal za nítě a jestli odejde, tak bude vědět proč. Tomu člověku prostě za ty léta věřim
    KYTT
    KYTT --- ---
    to by byl průser, ale ty nabídky už měl a vždycky to odmítl, protože tam by ho po výsledcích jaký měla Slavia na začátku týhle sezony nejspíš vyhodili...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam