• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    XAWYER: přesně tak...
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    peněz neni nikdy dost:)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DUMBO_STRANG: to by jako velkej respekt a ještě větší legendu by z něj mohlo udělat jedině to, že by teď každou sezónu vyhrával s HCS jeden titul za druhym :)
    No uvidíme, jak to dopadne.

Mě zaujalo, jak se vyjadřoval k repre v tom stylu, že ve Slavii má na práci daleko větší klid a víc ho to baví.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DUMBO_STRANG: první dobrá zpráva dneska...
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    SMS od Ruzovy dcery sve kamaradce (moji kolegyni):

"Tatkovi nabizeji pohadkove money, ale ty uz stejne ma, takze nejspis nikam nepujde"

Psano ve stredu.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Tak on ten problem bude trochu nekde jinde, mezi majiteli to vre a Tvrdy se chce vratit do vedeni. Rosen slibil sponzory na letosni sezonu, ale nikoho neprivedl. S prachama na tom diky jeho pusobeni nejsme moc dobre a setri se kde se da. Tvrdy prachy dokaze dotahnout, ale neco za to chce.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KYTT: ja taky ne, ale prave ona to zarizla minulej rok. navic kdyby chtel ruza vetsi prachy, tak uz davno ve slavii neni.
    KYTT
    KYTT --- ---
    ALCAIM: je to možný, vůbec jí neznám :)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KYTT: v tomhle jsi vedle
    KYTT
    KYTT --- ---
    BIOBOID: paní Růžičková nemá ráda peníze? já tam spíš vidim největší průser :D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    poslední záchrana je paní Růžičková...
    KYTT
    KYTT --- ---
    ALCAIM: taky to tak vidim :(
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KYTT: prave tahle odpoved hodne napovida, uz to ma rozmysleny hodne do hloubky. doprdele to bude pruser. kdyz odesel vlasak, bednar, cervanka tak jsem byl nasranej, ale tohle je neco jinyho protoze slavia = ruzicka.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Vzal byste si s sebou někoho ze Slavie?
    Vzal bych si Jirku Čelanského jako svého asistenta, z hráčů ale nikoho (rezolutně). Všichni jsou pod smlouvami a já bych se naopak snažil o to, aby někteří hráči Omsku přišli do Slavie. S tím, že by je nadále platil Avangard.

:))
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    cim dal vic je jasny ze Ruza odejde, na jednu stranu me to strasne sere, ale na druhou mu to strasne preju.

HC Slavia Praha | Vladimír Růžička: Na prvním místě je pro mě Slavia
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Vladimir-Ruzicka-Na-prvnim-miste-je-pro-me-Slavia-5216

KYTT
    KYTT --- ---
    Rosen odešel. To se děje. Akcie ale asi ještě drží.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: s tim Rosenem to bude trochu jinak, Ruza podminil pred rokem prodlouzeni smlouvy prave pusobnosti Rosena jako prezidenta klubu. ted ale koukam na stranky klubu a Rosen uz jako prezident ani neni - Prezident klubu : JUDr. Tomáš Kotouč, pritom jeste na semi byl v programu uveden Rosen. tak to by me zajimalo co se zase deje.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KUBAN88: jasny no... bylo by to prima :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JAHODOVE_PYRE: tak neco uz ma a nevim kolik muze byt hodnota klubu... vzhledem k tomu ze mu staci jen 51% akcii ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam