• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    cim dal vic je jasny ze Ruza odejde, na jednu stranu me to strasne sere, ale na druhou mu to strasne preju.

HC Slavia Praha | Vladimír Růžička: Na prvním místě je pro mě Slavia
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Vladimir-Ruzicka-Na-prvnim-miste-je-pro-me-Slavia-5216

KYTT
    KYTT --- ---
    Rosen odešel. To se děje. Akcie ale asi ještě drží.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: s tim Rosenem to bude trochu jinak, Ruza podminil pred rokem prodlouzeni smlouvy prave pusobnosti Rosena jako prezidenta klubu. ted ale koukam na stranky klubu a Rosen uz jako prezident ani neni - Prezident klubu : JUDr. Tomáš Kotouč, pritom jeste na semi byl v programu uveden Rosen. tak to by me zajimalo co se zase deje.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KUBAN88: jasny no... bylo by to prima :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JAHODOVE_PYRE: tak neco uz ma a nevim kolik muze byt hodnota klubu... vzhledem k tomu ze mu staci jen 51% akcii ;)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KUBAN88: za 78 micu muze leda tak posilit akcie :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: hrozně se to ve mě pere, na jednu stranu bych mu to přál, mimojiné poslední šance trénovat a spolupracovat s Jardou, zároveň může dokázat všem těm kokotům jako Říha, šišlavej Alois a spol., že je super trenér

na druhou stranu se bojím o Slávinku... protože jen díky Růžovi má hokejová Slavia úspěch a není to jak ve fotbalové... já bych pustil Růžu ale jen za podmínky, že vypadne daleko a nejdál Rosen... z toho mám strach co předvede jako spolumajitel...

no ale vydím v tom jedno pozitivum, Růža si vydělá megabalík a pak si Slavii koupí celou za 3 roky a bude sám vládnout rukou tvrdou a neochvějnou ;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Omsk a Růžička. Řeším, co by bylo se Slavií, kdybych odešel, říká kouč – Sport.cz
    http://hokej.sport.cz/clanek/184790-omsk-a-ruzicka-resim-co-by-bylo-se-slavii-kdybych-odesel-rika-kouc.html
    CRHA
    CRHA --- ---
    jj Fardu, toho jsem ani nepočítal :) ale na Richtera byh skoro zapomněl
    TPK007
    TPK007 --- ---
    DOWSON001: uplne jsem si vzpomel na tenhle rozhovor:

Zlatej kluk: Legenda českého hokeje Vladimír Růžička - Celebrity - on-line deník Super.cz
    http://www.super.cz/clanek/36933-zlatej-kluk-legenda-ceskeho-hokeje-vladimir-ruzicka.html

... Ale co se týče našeho mladýho, tak nechválím.

Poslouchá vás?
    Musí. Mě musej všichni poslouchat. Kdo neposlouchá, tak na Slavii končí. Já říkám jednu věc – jak někomu dáte moc velkou volnost, tak si každej začne dělat, co chce.

otazka jestli mu podobnej pristup muze prochazet i v rusku... a beryho si v tyhle roli proste zatim predstavit proste neumim.
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Snad se Ruza nenecha koupit rusakama,to snad ne.Kdyz vidim jak se treneri tocej a po tom co ze slavie udelal by to byla katastrofa.
    Jinak Vondrky skoda,ale zaslouzi si po tech letech se jit podivat nekam do zahranici..
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    CRHA: jeste bych doplnil richtera
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JAHODOVE_PYRE: fardu si pamatuju, ten trenoval ruzu, pak s ruzou a pak to po nem ruza prevzal :)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    CRHA: farda taky trenoval slavii
    CRHA
    CRHA --- ---
    ještě sem si vzpomněl na Břéťu kopřivu a Slížka, ale to nevim jestli nebyli asistenti
    CRHA
    CRHA --- ---
    MAXXB: já bych se nedivil, kdyby tam byl těsně před Růžou. Já si pamatuju, že tam byli: Sýkora, Caldr, Beránek a možná Šindel, ale tem měl možná jenom juniory.
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    CRHA: mno tak v tomhle jsem teda jalovej... :(
    CRHA
    CRHA --- ---
    Lidi děláte si prdel a já to jen nechápu nebo si nepamatujete, že starej Beránek trénoval taky Slávii?
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    MAXXB: tak v genech to bude mit.. trenoval jeho tatik Litvinov 95/96 .. střibro..

Česká hokejová extraliga 1995/1996 - Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A1_hokejov%C3%A1_extraliga_1995/1996

coz zase neznameno za pristi rok by to střibro mohlo bejt.. :))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    CRHA: beres mi ta slova z ust ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam