• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    RUTHLESS: občas zajdu, nic velkýho ;-)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RUTHLESS: hele je
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BIOBOID: jsi slavista, hele?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Takhle ne, chlapečku! Soupeř srazil Sobotku, ten ho pěstmi poslal k ledu | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/138112/takhle-ne-chlapecku-souper-srazil-sobotku-ten-ho-pestmi-poslal-k-ledu.html
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    jsme na druhém místě s prvním útokem: Micka, Jelínek, Tomica. neskutečný...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FRANZIMOORE: ale jo, bránili kluci střední pásmo a Vítkovice ani nerozehrály... Ale prskla by mi žilka z těch sudích. Kdybychom nebyli o třídu lepší, tak jim to ty sudí zas nafoukaj! Vyloučení 1:5 do třetí třetiny, naprosto neadekvátní k obrazu hry, naprosto nestejný metr a ve finále to "rovnání čísel" na konci, to už jsem to vypínal a ani tu poslední minutu nedokoukal.......
    Já žeru ty mladý kluky, to je lahoda... Hertl samozřejmě (nájezd neskutečnej), ale Poletín, Žejdl, Klhůfek - hrozný borci, jak jsou sebevědomí, drzí, hrajou tvrdě do těla, super......
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    před sezónou jsem čekal 2. místo, ale od konce.
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    BIOBOID: ja z toho tvyho popisu myslel, ze jsme dostali na prdel :) 2. misto !!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kdyby sudí Vítkovicím dnes nedarovali 5 vymyšlených přesilovek, nevystřelili by na bránu....
    A pak na konci zápasu za rozhodnutého stavu začal vylučovat i Vítkovické hráče, aby "srovnal" minutky... Bych blil z toho...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DUMBO_STRANG: tak ruzicka uz ovlada i NHL :(
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Roman Cervenka with the puck he scored his 1st #NHL goal! #czechmate pic.twitter.com/wmmoekYD
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    to by vubec nebylo skvely. to uz tu nebudu :-) muj posledni hokej bude v patek, jdete nekdo?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: to by lidi na ty dva zápasy v O2 přišli....... a pak až na finále...... :-)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: to by bylo skvěly!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ve vzduchu visí "Pražské čtvrtfinále"......
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: tak tu jsme videli uz v patek. Nedali si kotouc do jizdy, vsechno nastrelovany, nikdo kdo by zakoncil.. co je s Hertlem a Dreslerem ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    hlavní důvod dnešní prohry = impotence
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    to by mě zajímalo, jak dlouho to ještě obrana udrží pod stovečkou
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: je to ňáký divný s tim Furchem, to ti povim...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: no je po tatoj, hracicka. ale hegemonie jmenem furch pokracuje, dneska drzak jako svine.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam