• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: přesně, tyhle habání tenkrát táhli celý Vary, měli i dobře doplněnou obranu v přesilových hrách - tenkrát hrál Němec životní sezonu...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HAVANA: no oni tam tu první lajnu hodně nadprůměrnou měli..... Skuhravej s Kumstátem měli top formu...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No pokud si dobře pamatuju tak presne díky tomuhle tenkrát vyhráli tu elh Vary...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: každopádně nasazení nám rozhodně nechybí, dravost, důraz rychlost, to všechno máme. Dost se mi líbí i zavážení kotouče do pásma během přesilovky a vlastně i přechod přes střední pásmo. Ale mám i pocit, že z hovna děláme zlatý kuličky - coč je vyjmečná efektivita, ale taky to nemusí vyjít vždy. Každopádně nemáme osobu, které by strhla pozornost a osud celýho zápasu na sebe.
    Na druhou stranu, tím jak to Růža točí, jsou v docela slušným zápřahu celý 2 až 3 pětky a překvapit může kdokoliv
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    koukal jsem na tabulku a k třetímu místu nám stačí jedinej bod ze třech zápasů. s Plzní máme lepší bilanci, se Zlínem horší.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ja chci titul !!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Takhle by to mohlo v tý tabulce už zůstat...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ten zdrhal ze zimáku jak jen mohl. musel si to vedle nás užívat... vytvořili jsme mu tam pravou hokejovou atmosféru.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dneska SUPER!
    Během prvních minut zápasu jsem byl v klidu, než sparťan sedící hned vedle mě začal řvát "zkurvená Slavie" a pak začal přiostřovat.................. to bylo pro mě jak roznětka.....
    Hlášky, které sklidily největší úspěch u rudých okolosedících: "co to tam leží před bránou za ruskýho zmrda" (ňáký sparťan ležel v bolestech a musela být přerušená hra)........ "to je sparťanský odchovanec - vidíš to srdíčko", použil jsem jí asi 10x, když byl na kostce Rachůnek, Philipp, Tenkrát, Jandač, Pilař atd atd... "bacha na oči, ať ti tam nevlítne omítka" "upadl vám na zem nějaký hadr" (sparťanovi spadla šála)...
    Při gólu na 2:3 v prodloužení jsem tomu mému oblíbenému rudému kolegovi řval asi deset vteřin do ucha "gól", on se zvedl a snažil se nás rychle obejít a zmizet pryč, tak jsem si tam trapně začal plácat s Alcaimem a "Výhra - zaslouženě!" "Vládci Prahy - potvrzeno..." a "počkat, kam ten spěch, ještě bude děkovačka"

... velice příjemný večer...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID:
    na 90% ne, uvidim jak mi bude zitra. kdyz me naserou v praci, tak s nima na zadny hory nepojedu a pak se pujdu vyrvat na sraltu - to dava urcitej smysl
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: ne děkuji, já sklo nerad... :-)

Co derby v tom špinavym cirkusákově? Jdete někdo?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: můžu Vás pozvat na skleničku ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    RUTHLESS: občas zajdu, nic velkýho ;-)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RUTHLESS: hele je
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BIOBOID: jsi slavista, hele?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Takhle ne, chlapečku! Soupeř srazil Sobotku, ten ho pěstmi poslal k ledu | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/138112/takhle-ne-chlapecku-souper-srazil-sobotku-ten-ho-pestmi-poslal-k-ledu.html
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    jsme na druhém místě s prvním útokem: Micka, Jelínek, Tomica. neskutečný...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FRANZIMOORE: ale jo, bránili kluci střední pásmo a Vítkovice ani nerozehrály... Ale prskla by mi žilka z těch sudích. Kdybychom nebyli o třídu lepší, tak jim to ty sudí zas nafoukaj! Vyloučení 1:5 do třetí třetiny, naprosto neadekvátní k obrazu hry, naprosto nestejný metr a ve finále to "rovnání čísel" na konci, to už jsem to vypínal a ani tu poslední minutu nedokoukal.......
    Já žeru ty mladý kluky, to je lahoda... Hertl samozřejmě (nájezd neskutečnej), ale Poletín, Žejdl, Klhůfek - hrozný borci, jak jsou sebevědomí, drzí, hrajou tvrdě do těla, super......
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    před sezónou jsem čekal 2. místo, ale od konce.
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    BIOBOID: ja z toho tvyho popisu myslel, ze jsme dostali na prdel :) 2. misto !!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kdyby sudí Vítkovicím dnes nedarovali 5 vymyšlených přesilovek, nevystřelili by na bránu....
    A pak na konci zápasu za rozhodnutého stavu začal vylučovat i Vítkovické hráče, aby "srovnal" minutky... Bych blil z toho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam