• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Já jsem bohužel mimo Prahu, tak jsem ten zápas neviděla, ale slyšela jsem, že rozhodčí nebyli zrovna nestranní :-/ Jak říkám, škoda, ale i kdybychom skončili třetí, tak je to skvělý úspěch :-)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    TEOCZE: včera jsme dřeli ! ostatně jako vždy. Nakonec i přez obrovskou nepřízeň těch buderantskejch zeber jsme vykřesali naději a pak kix na modrý. Jinak mrtě šancí, mrtě neproměněnejch šancí - chtěl by přidat na efektivnosti. Ale věřím v dobrý konec !
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Tak co? Bude Prezidentskej pohár Slavie nebo ne? :-) Dneska to bylo škoda, ale lepší facka teď, než v play-off...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tady je to celkem dobře shrnuto...

HC Slavia Praha | Fantom z Vysočan vládne extralize. Co dostalo Slavii až na vrchol?
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Fantom-z-Vysocan-vladne-extralize-Co-dostalo-Slavii-az-na-vrchol-6289
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    není na nich tlak, hrajou v pohodě, pro mě je už samotný play-off úspěch. čekal jsem po odchodu bedýnky se sobotkou konec sezony a oni to takhle rozjeli, fakt borci.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    hele, ja t asi budu spokojenej i kdyz budem ve ctvrtku hrat 7 zapasu... :-) ja z toho tymu ma proste radost. prije mi, ze z nich cni takovy nadseni! :-)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    BIOBOID: hlanve aby to takhle vypadalo po playoff !
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    hroznej nesmysl :-)

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TAK JSME PRVNI NO A COOOO, NO A COOOO!

sur zapas,sice proti chomutovu, kterej je uber marnej, ale s prehledem sehrany. jsem rad za presilovky, jak braneny, tak utoceny. a taky za to, ze kaldno urvalo plzni bod a jsme sami prvni :-)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Slavia? Zázrak sezony. Hertla nepustím a chci Bednáře, říká Růžička - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/ruzicka-slavia-extraliga-hertl-dm6-/hokej.aspx?c=A130221_145841_hokej_elv
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Sláva to vymyslel, já ho podržel a klukum to sedí...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: někdo kobrou, někdo hroznýšem
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: někdo ve sprchách šlehá ručníkama, někdo klobásama...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: na 161 cm výšky 27 vklidu je celkem peklo i pro mladý kluky
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: to je vlastně fakt, mylý vzrůstem, velký egem a klabanem
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Řezníček to tam celý řídil... proto sezonu potom šli do playoutu, chyběl jim leader v kabině...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: přesně, tyhle habání tenkrát táhli celý Vary, měli i dobře doplněnou obranu v přesilových hrách - tenkrát hrál Němec životní sezonu...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    FRANZIMOORE: dát víc golů než soupeř, to mi přijde jako ideální pro play off :)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    o mne se hlavne libi, ze az do 12 mista nema nikdo min vstrelenejch branek nez my ... a stejne se delime op prvni misto - to je podle me idealni na playoff
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HAVANA: no oni tam tu první lajnu hodně nadprůměrnou měli..... Skuhravej s Kumstátem měli top formu...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No pokud si dobře pamatuju tak presne díky tomuhle tenkrát vyhráli tu elh Vary...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam