VIDEO: Byly to emoce, omlouval svou reakci před kotlem slávistů rekordman Růžička - Sport.cz
http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/455572-video-byly-to-emoce-omlouval-svou-reakci-pred-kotlem-slavistu-rekordman-ruzicka.html#hp-sez
zmrdeček dal jeho klasickou doklepávačku z přesilovky, sportovní gesto a Záruba už ho trejduje do LA do první lajny...
... Když jste minulou neděli překonal bodový rekord extraligy, přiznával jste, že jste si to na ledě ani neuvědomil. Teď už vám to u toho střeleckého došlo ihned?
Došlo. Jsem za to strašně rád, mám velkou radost. Pro nás bylo ale hlavně hodně důležité vítězství, díky kterému jsme se dostali do čtvrtfinále. Posledních deset jedenáct zápasů jsme neprocházeli úplně dobrým obdobím. A nebylo jednoduché se z toho dostat.
Zpátky k vašemu gólu. Po jeho vstřelení jste padl na kolena a před slávistickými fanoušky začal pumpovat rukama. Nespletl jste si kotle?
To byly emoce. Měl jsem radost a nevěděl, co mám dělat. Tak jsem klekl na kolena a dopadlo to, jak to dopadlo.
...