• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    to jsou nervy!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    todle byl velkej vysmech... nechapu nic
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KYTT: no marnost a pak afektivní dvojka za protesty... trapáci pruhovaný..
    KYTT
    KYTT --- ---
    to hákování na straku byl čistej výmysl
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    no a nakonec pocit viny u rozhodčích a kompenzační vyloučení 5 / 3.... bych blil
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    konečně pořádnej hit !!! příště už kovář nebude čumět na ledě po puku :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ovsem :-D zadny srani!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    co rikala, ze je hertlovi? ja to nemam v tv ani na sportu, ale na tipsportu a tam jeji hlas jako reporterky nebyl.
    KYTT
    KYTT --- ---
    už sem myslel, že tu přesilovku nevyužijeme…
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Jako motivacni video by mel Ruza na hotelu promitat Bratrstvo Neohrozenych - vylodeni ! :))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Taky mám pocit, že toho štěstí s proměňováním akcí jsme si vybrali v základní části, tam nám napadalo uplne, ale uplne vsechno. Ted hledame klid v zakonceni - minulej zapas doma 0, ted 2 goly - jako ten presilovkovej ukazkovej, na to jsem cekal strasne dlouho, ale ten Tomicuv, tyvole, tam je tolik stesti pri tehlech golech. Jinak jeste jeden poznatek - dost se mi libi konkretni nacviky - vyhrana bule, po prknech na vzdalenejsi stranu a tam prostrkava kridlo do stredniho pasma - naprosto se v tomhle Plzen necapala, ale taky muzeme bejt radi po tech dnesnich strasnejch kixech, ze nam nenalepili 6 - 8 fiku. Beci dneska luxusne mazali ..
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    No chtělo by to šikovnější na přesilovky. Hlavně se mi zdá, že jsme příliš opatrný.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    my jsme v přesilovkách hrůzostrašný, chybí Bedýnka...
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Sudí pískali divně ale my jsme Slavia my nebrečíme stejně tu Plzeň domů posadíme!!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tak oni dohrávali na půl plynu s komfortním náskokem, ale určitě toho musej mít už plný brusle........

akorát by mě zajímalo, když mi protihráč chytne hokejku a já jdu za hákování ven, co to jako kurva má bejt?
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Mám pocit, že Plzeň hraje tak 30 minut. pak fyzicky odpadne. Musíme tuto výhodu využít. Vlítnout na ně ať se unaví góly začnou padat sami. Třetí třetinu jsme hráli velmi dobře a myslím si když takhle budem hrát zítra je dáme.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    amen
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    No, tak prvni v Plzni nic moc. Mam pocit ze jsme malo durazni, malo jdeme do tela, nechame plzen aby hrala ten play-off hokej, kterej nas vzdycky zdobil - tvrdej, duraznej, nesmlouvavej.
    Co je nam platny, ze Kaca vsiti 70 sek pred koncem, kdyz se pak alibisticky necha pripravit o kotouc ta cubka Kratena vsiti do prazdny.
    No uvidime zitra, jestli nepritvrdime a nedame rychlej gol, pujdem na parek..
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JOHY: s lupenama je problém. spodek vyprodanej během hodiny. buď jít nahoru, nebo se procpat do kotle. ještě je šance že propadnou lupeny z rezervaci.
    JOHY
    JOHY --- ---
    Ja bych sel,budete nekdo resit listky?da se dostat do sektoru ke kolinakum?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam