• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    nechápu... já byl v podstatě klidnej, jakmile jsme šli do 3tí třetiny za vyrovnanýho stavu, tak jsem věděl, že to dáme :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/145146/omlaceny-kovar-vyhlizi-drsnakuv-navrat-hollweg-na-slavisty-pritvrdi.html

pláč....

Slávisté dost řezali zvlášť vás? Co si o tom myslíte?
    „Ani nevím... Posouzené jako fauly na vyšší tresty ty dvě situace nebyly, to mluví za vše.“

...

"... Jen je rozdíl hrát tvrdě a zákeřně. My chceme být tvrdí...“
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    Helejte prislo to jenom me nebo ten led musel stat za pendrek? Kazdou chvili vynechal nekdo puk, prihravka mimo, je pravda ze hokej stiham sledovat spis v noci NHL. Ale jenom mi to prislo az divny kolik toho bylo.

Jinak dneska moc peknej vykon, hlavne jsme na ne dorazeli vysoko, koukalo se na to pekne. A ty goly byly dneska divny az na ten posledni :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    já jsem řekl, že namasíruji ženě nohy, když bude zticha... v některých momentech zápasu jsem jí asi zlomil 4 prsty
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    u nás je tichá domácnost. Poslední, co si pamatuju: "Můžu si rozsvítit, chci si číst..."
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Já už tohle nedávám. Řval a nadával jsem doma jako magor. mladá jen nechápala co se děje. KURVA JE TO TAM!!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já na tohle nemám nervy...... jsem rozhozenej jak po rvačce...
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Jooooooooooooo!!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    TEN PLETKA JE ZMRD!!! tohle byl normální likvidační faul na krk
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    to jsou nervy!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    todle byl velkej vysmech... nechapu nic
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KYTT: no marnost a pak afektivní dvojka za protesty... trapáci pruhovaný..
    KYTT
    KYTT --- ---
    to hákování na straku byl čistej výmysl
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    no a nakonec pocit viny u rozhodčích a kompenzační vyloučení 5 / 3.... bych blil
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    konečně pořádnej hit !!! příště už kovář nebude čumět na ledě po puku :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ovsem :-D zadny srani!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    co rikala, ze je hertlovi? ja to nemam v tv ani na sportu, ale na tipsportu a tam jeji hlas jako reporterky nebyl.
    KYTT
    KYTT --- ---
    už sem myslel, že tu přesilovku nevyužijeme…
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Jako motivacni video by mel Ruza na hotelu promitat Bratrstvo Neohrozenych - vylodeni ! :))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Taky mám pocit, že toho štěstí s proměňováním akcí jsme si vybrali v základní části, tam nám napadalo uplne, ale uplne vsechno. Ted hledame klid v zakonceni - minulej zapas doma 0, ted 2 goly - jako ten presilovkovej ukazkovej, na to jsem cekal strasne dlouho, ale ten Tomicuv, tyvole, tam je tolik stesti pri tehlech golech. Jinak jeste jeden poznatek - dost se mi libi konkretni nacviky - vyhrana bule, po prknech na vzdalenejsi stranu a tam prostrkava kridlo do stredniho pasma - naprosto se v tomhle Plzen necapala, ale taky muzeme bejt radi po tech dnesnich strasnejch kixech, ze nam nenalepili 6 - 8 fiku. Beci dneska luxusne mazali ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam